Skript Paylaşımı Aşırı Basit Title Destekli Event Skripti

İlk Skripte Göre Sizce İyimi?

• Kullanılan toplam oy
    2

zErenn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Minecraft
Tharius
Facebook
Yok
X
Yok

Discord:

'Tharius#5059

İyi Günler Adım Eren Son Zamanlarda Skripte Merak Sardım Ve İlk Skriptim TitleManager Destekli Event Skripti Oldu Bunuda Sizlerle Paylaşmak İstedim İhtiyacı Olan İstedigi Gibi Editleyip Kullanabilir.
----------------
Gerekli Eklentiler
-TitleManager
skRayFall
-----------------
_________
İndir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
________
Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Başlama.PNG
sası.PNG

--------
VeripBitme.PNG

Son düzenleme:

Her ne kadar basit olsa dahi emek var fakat yazıların renk ve yazılış biçimini beğenmedim. ( Virüs Total ekleyin. )

Skript güzele benziyor basit olsada ilk yaptığın skript senin için en değerli skript olur. Konu tasarımını daha düzgün yapabilirsin. Renkleri ve yazı biçimlerinide güzelleştirirsen skript daha güzel olabilir.
Birde VirüsTotal Ekleyin. Eğer sürekli virüs total eklemek istemiyorsanız hastebin gibi sitem var oraya kodu yapıştırıp onun linkini koyabilirsin kendi hastebin gibi siteme ulaşmak için imzamda code website yazısına tıklayarak girebilirsin.

Benim anlamadığım kısım şu, bu kadar şeyi verdikten sonra adam daha niye oyunu oynasın her şeyi vermişsin zaten
Bu eventler böyle mi olması gerekiyor, herkesi zengin yaparak mı oyuncu tutuluyor anlamadım açıklar mısınız biraz

Her ne kadar basit olsa dahi emek var fakat yazıların renk ve yazılış biçimini beğenmedim. ( Virüs Total ekleyin. )
Yorumun İçin Teşekkür Ederim Dedigim Gibi İlk Konum Ve Skriptim Sözünü Dikkate Alacagım ^^

Skript güzele benziyor basit olsada ilk yaptığın skript senin için en değerli skript olur. Konu tasarımını daha düzgün yapabilirsin. Renkleri ve yazı biçimlerinide güzelleştirirsen skript daha güzel olabilir.
Birde VirüsTotal Ekleyin. Eğer sürekli virüs total eklemek istemiyorsanız hastebin gibi sitem var oraya kodu yapıştırıp onun linkini koyabilirsin kendi hastebin gibi siteme ulaşmak için imzamda code website yazısına tıklayarak girebilirsin.
İlk Konum Ve Skriptim Bu Yuzden Hatalarım Olabilir Affola İlerleyen Zamanlarda Düzelteceğim Ve Virüs Total Hemen Ekliyorum Yorumun İçin Teşekkür Ederim ^^

Kural 3 ihlali.
Benim anlamadığım kısım şu, bu kadar şeyi verdikten sonra adam daha niye oyunu oynasın her şeyi vermişsin zaten
Bu eventler böyle mi olması gerekiyor, herkesi zengin yaparak mı oyuncu tutuluyor anlamadım açıklar mısınız biraz
Dostum Zaten Konuda Belirttiğim Gibi Kolayca Editleyebilirsin Kendi Sunucuna Göre Yinede Teşekkür Ederim Yorumun İçin

Basit bir skript ama işe yarar. Başarılar.

İlk skript'in ise güzel bir skript olmuş. Ancak skript paketi veya plugin paketi paylaşırsan virüstotal ve indirme seçeneği sunarsan daha iyi olur. Sadece 1 skript için o kadar uğraşmana gerek yok. Kodu görsek yeterlidir. Bilgin olsun diye yazdım. Başarılar dilerim. İyi forumlar!

İlk skript'in ise güzel bir skript olmuş. Ancak skript paketi veya plugin paketi paylaşırsan virüstotal ve indirme seçeneği sunarsan daha iyi olur. Sadece 1 skript için o kadar uğraşmana gerek yok. Kodu görsek yeterlidir. Bilgin olsun diye yazdım. Başarılar dilerim. İyi forumlar!
Öncelikle Yorumun İçin Teşekkür Ederim İndirme Linkini Koymamın Sebeb i Spolier Bölümünü Nasıl Yapacagımı Bilmememdir Araştırdım Ama Bulamadım Malesef :\ Normal Yapıştırsaydım Boşluk Hataları Oluyordu Bende İndirme Linki Koymak Zorunda Kaldım Daha Yeni Alışıyorum İlerde Düzelteceğim ^^

Güzel Olmuş Skript. Eline Sağlık Harbiden

İyi Günler Adım Eren Son Zamanlarda Skripte Merak Sardım Ve İlk Skriptim TitleManager Destekli Event Skripti Oldu Bunuda Sizlerle Paylaşmak İstedim İhtiyacı Olan İstedigi Gibi Editleyip Kullanabilir.
----------------
Gerekli Eklentiler
-TitleManager
skRayFall
-----------------
_________
İndir:
________
Virüs Total:
Ekli dosyayı görüntüle 97301Ekli dosyayı görüntüle 97303
--------
Ekli dosyayı görüntüle 97302
İlk skript olarak güzel, ama ginede piyasada daha iyileri olduğunu söyleyem :D (işe yaradığı şey aynı kaldığı sürece) kodda düzeltilmesi gereken bi yer title lar, skriptin zaten bunun için özelliği var. -
sende çok uzun değil sıkıntı olmaz ama 20 saniye sayarken mesela şunu bilmen iyi olur:
Kod:
set {_h} to 20
loop 20 times:
    remove 1 from {_h}
    send players title "&eEtkinliğe %{_h}% saniye kaldı."
    wait a second

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl