Çözüldü aşağı atlayınca yukarı atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
mapten aşağı atlayınca tekrar spawna gönderen bir plugin vs var mı acaba?

Herhangi bir plugin var mı fikrim yok ama kendi sunucumda şu skripti kullanıyorum
Kod:
on damage:
    if y-coordinate of victim is below -100:
        cancel event
        teleport victim to {spawn}
        send "&6&lNoxNW &7↬ &eBoşluğa düştüğünden dolayı Spawna aktarıldın." to victim
        stop

VoidSpawn Kullan

mapten aşağı atlayınca tekrar spawna gönderen bir plugin vs var mı acaba?
Python:
options:
    spawnLoc: location(x,y,z, world "dünyaismi") // x y z kısımlarına koordinatları girersin.

on damage:
    if damage cause is void:
        cancel event
        teleport player to {@spawnLoc}

spawnLoc opsiyonunu doldurduktan sonra kodu yüklersen işe yarayacaktır. (test edilmedi.)

Bu kod ile oyuncu dünyanın aşağısına düşme hasarını görünce onu iptal edip belirlediğin bir lokasyona oyuncuyu geri ışınlayabilirsin. Bunun daha gelişmişi WorldGuard eklentisinden bir bölge ayarlayıp bölgeden ayrılınca ışınlasın olarak ayarlayabilirsin.

Python:
options:
    spawnLoc: location(x,y,z, world "dünyaismi") // x y z kısımlarına koordinatları girersin.

on damage:
    if damage cause is void:
        cancel event
        teleport player to {@spawnLoc}

spawnLoc opsiyonunu doldurduktan sonra kodu yüklersen işe yarayacaktır. (test edilmedi.)

Bu kod ile oyuncu dünyanın aşağısına düşme hasarını görünce onu iptal edip belirlediğin bir lokasyona oyuncuyu geri ışınlayabilirsin. Bunun daha gelişmişi WorldGuard eklentisinden bir bölge ayarlayıp bölgeden ayrılınca ışınlasın olarak ayarlayabilirsin.
çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl