Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir plugin var mı fikrim yok ama kendi sunucumda şu skripti kullanıyorum
Kod:
on damage:
if y-coordinate of victim is below -100:
cancel event
teleport victim to {spawn}
send "&6&lNoxNW &7↬ &eBoşluğa düştüğünden dolayı Spawna aktarıldın." to victim
stop
options:
spawnLoc: location(x,y,z, world "dünyaismi") // x y z kısımlarına koordinatları girersin.
on damage:
if damage cause is void:
cancel event
teleport player to {@spawnLoc}
spawnLoc opsiyonunu doldurduktan sonra kodu yüklersen işe yarayacaktır. (test edilmedi.)
Bu kod ile oyuncu dünyanın aşağısına düşme hasarını görünce onu iptal edip belirlediğin bir lokasyona oyuncuyu geri ışınlayabilirsin. Bunun daha gelişmişi WorldGuard eklentisinden bir bölge ayarlayıp bölgeden ayrılınca ışınlasın olarak ayarlayabilirsin.
options:
spawnLoc: location(x,y,z, world "dünyaismi") // x y z kısımlarına koordinatları girersin.
on damage:
if damage cause is void:
cancel event
teleport player to {@spawnLoc}
spawnLoc opsiyonunu doldurduktan sonra kodu yüklersen işe yarayacaktır. (test edilmedi.)
Bu kod ile oyuncu dünyanın aşağısına düşme hasarını görünce onu iptal edip belirlediğin bir lokasyona oyuncuyu geri ışınlayabilirsin. Bunun daha gelişmişi WorldGuard eklentisinden bir bölge ayarlayıp bölgeden ayrılınca ışınlasın olarak ayarlayabilirsin.