Aronshire
Das Leben ist zu kurz, du solltest es genießen
- Elmaslar
- 620
- Minecraft
- Aronshire
Discord:
Aronshire#8111
Herkese Merhaba!
Discord bot piyasasındaki en iyi yabancı botlardan biri olan İnvite Manager'ın neden türkçesini yapmayalım dedim ve ona yakın bir bot ile karşınıza çıkıyorum. Bu sistem ile davet edeni kim olduğunu öğrenebilir, en fazla daveti olan ilk 10 kişiyi görebilir, belirtilen kişiye bonus ekleyebilir veya silebilir, giriş ve çıkış mesajlarını, kanallarını komutla ayarlıyabilirsiniz. Komutlar şimdi çok gelebilir ama hepsi gerekli komutlar :)
Ee bir resimlere bakalım
Önce kanalları ayarlamak gerek
kim davet etti bunu acaba
Kaç kişi davet ettim yahu
Çekişmeli bir mücadele var
Hadi biraz bonus verek
Mesajları beğenmedim değişicem
Tanıtımımız bukadardı detaylı bilgi almak veya satın almak için discorddan dm mesaj atmanız yeterli.
Fiyat sabit değildir bütçeye göre fiyat değişiklik gösterir ama değerinden fazlası istenmez.
Discordum: ☨ Aronshire#7244
Discord bot piyasasındaki en iyi yabancı botlardan biri olan İnvite Manager'ın neden türkçesini yapmayalım dedim ve ona yakın bir bot ile karşınıza çıkıyorum. Bu sistem ile davet edeni kim olduğunu öğrenebilir, en fazla daveti olan ilk 10 kişiyi görebilir, belirtilen kişiye bonus ekleyebilir veya silebilir, giriş ve çıkış mesajlarını, kanallarını komutla ayarlıyabilirsiniz. Komutlar şimdi çok gelebilir ama hepsi gerekli komutlar :)
!davetim
!davet-top
!davet-ekle
!davet-sil
!davet-giriş-kanal
!davet-giriş-mesaj
!davet-çıkış-kanal
!davet-çıkış-mesaj
!davet-top
!davet-ekle
!davet-sil
!davet-giriş-kanal
!davet-giriş-mesaj
!davet-çıkış-kanal
!davet-çıkış-mesaj
Ee bir resimlere bakalım
Önce kanalları ayarlamak gerek
kim davet etti bunu acaba
Kaç kişi davet ettim yahu
Çekişmeli bir mücadele var
Hadi biraz bonus verek
Mesajları beğenmedim değişicem
Tanıtımımız bukadardı detaylı bilgi almak veya satın almak için discorddan dm mesaj atmanız yeterli.
Fiyat sabit değildir bütçeye göre fiyat değişiklik gösterir ama değerinden fazlası istenmez.
Discordum: ☨ Aronshire#7244