Çözüldü Arkadaşlar sunucuda lag yapan pluginleri söylermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

zafersalih12

Ziyaretçi
Selamlar factions sunucumda aşırı lag var timings raporundan fazla anlamıyorum yardım edicek varmı. Lag yapan pluginleri vb. söylerse çok mutlu olurum.

Attığın timings 1 dakika bile değil hiçbir şey inceleyemiyoruz. Konsola timings on yaz 1 saat sonra timings paste yap ve çıkan güncel linki at lütfen

Pluginlerin olduğu dosyanın resmini atabilir misin?

Pluginlerin olduğu dosyanın resmini atabilir misin?
1610547599649.png

CustomEnchanments, WorldGuardExtraFlags, PlayerShopGUIPlus, DeluxeChat, Item2Chat, DeathMessagePrime, CreeperHeal, EnderPearlCoolDown, GenBucket, ItemEdit, CommandDoesNotExist, AutoPickup, DisableJoinMessage, SpigotGuard (Eğer bedava bulduysan sil para ile aldıysan silme ama bedava aldıysan çok sıkıntı çıkartır sunucunda), HolographicExtension, MyCommand, BlockParticles, CrazyEnvoy

Sil Bunları

Max Player'ı 50 veya 40'a çek en az.

Sana önerim plugin paketi yaptır veya arkadaşın fln anlıyorsa bu işlerden birlikte yapın. Birde 2GB'lik sunucuya fln koymayın sunucunuzu Lag'dan ölürsünüz ben diyem. İşim olmasaydı 1 haftaya sana bedava sunucu yapardım factions.

Bana Discord'dan ulaşabilir misin?

Discord İsmim: ?Creeperucan?#6876

, WorldGuardExtraFlags, PlayerShopGUIPlus, DeluxeChat, Item2Chat, DeathMessagePrime, CreeperHeal, EnderPearlCoolDown, GenBucket, ItemEdit, CommandDoesNotExist, AutoPickup, DisableJoinMessage, SpigotGuard (Eğer bedava bulduysan sil para ile aldıysan silme ama bedava aldıysan çok sıkıntı çıkartır sunucunda), HolographicExtension, MyCommand, BlockParticles, CrazyEnvoy

Sil Bunları

Max Player'ı 50 veya 40'a çek en az.
Tamamdır ilgilenicem gelişme olunca yazarım

Üstte arkadaşın dediği hiçbir plugini silme inceleyemedim ama gerekli pluginleri sildirmeye çalışmış kendi sunucumda 70 plugin ile her zaman 20 tps alabiliyorum bir alakası yok dediklerinin.

Attığın timingse gelirsek tps her zaman 20 bir sıkıntı yok.

Tamamdır sağolun pakette gereksiz mapleri,
Üstte arkadaşın dediği hiçbir plugini silme inceleyemedim ama gerekli pluginleri sildirmeye çalışmış kendi sunucumda 70 plugin ile her zaman 20 tps alabiliyorum bir alakası yok dediklerinin.

Attığın timingse gelirsek tps her zaman 20 bir sıkıntı yok.

skriptleri ve pluginleri sildikten sonra düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl