o eklentileri silmen sunucu özelliklerini bozmanı sağladı mesela market pluginini sildin ama olsun düzeldiyse ne mutluTamamdır sağolun pakette gereksiz mapleri,
skriptleri ve pluginleri sildikten sonra düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim.
o eklentileri silmen sunucu özelliklerini bozmanı sağladı mesela market pluginini sildin ama olsun düzeldiyse ne mutluTamamdır sağolun pakette gereksiz mapleri,
skriptleri ve pluginleri sildikten sonra düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim.
Silmedim onları ama işe yaramayanlar vardıo eklentileri silmen sunucu özelliklerini bozmanı sağladı mesela market pluginini sildin ama olsun düzeldiyse ne mutlu
Onur#9264
Sağol önerin için deniyeceğimSanırım sorunu çözmüşsün fakat yine de söyleyeyim. NoCheatPlus konsola çok fazla komut gönderdiği için tps düşürüyor. Kendi survival sunucumda da aynı problemi yaşamıştım. NoCheatPlus'ı silip Matrix kurdum ve faydası oldu diyebilirim. Bilgin olsun.
aka Sismei#1111
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!