Arkadaşlar sunucu ile ilgilenecek birisini arıyorsanız tam size göre bir konu buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YıldızCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

Selamlar,

Minecraft ile tanışıklığım 6-7 yaşıma kadar uzanıyor. 10 yaşımdan beri ise sunucu işlerine merak sardım ve yıllardır bu alanda aktif olarak tecrübe kazandım. Kendi sunucularımı açıp kapattım, projeler geliştirdim ve farklı deneyimler edindim.

2022-2023 yıllarında YıldızNW adında bir sunucu projesi başlattım ve bu proje 30-40 aktif oyuncuya ulaştı. Ancak, maddi nedenlerden dolayı sunucuyu kapatmak zorunda kaldım. Bu durumdan sonra, kendi sunucumu tekrar açmak yerine, var olan bir sunucuya destek olmayı ve sahip olduğum bilgi birikimiyle bir projeye katkı sağlamayı tercih ettim. Böylece hem eski yetkili günlerime dönmek hem de sunuculara değer katmak istiyorum.

Kendim Hakkında:

• Şu an 21 yaşındayım.
  • Boş zamanlarımı verimli şekilde değerlendirmek ve bir sunucuda katkı sağlamak istiyorum.
  • Hedefim, hem eğlenmek hem de sunucunuzun daha iyi hale gelmesine yardımcı olmak.
Sahip Olduğum Beceriler:

• Oyuncularla iletişim: Oyuncuların sorularına cevap vermek, problemleri çözmek ve topluluğun huzurunu sağlamak konusunda deneyimliyim.
  • Komut bilgisi: Minecraft komutları ve sunucu yönetimi konularında geniş bir bilgiye sahibim.
  • VDS kullanımı: Sunucunun teknik yönetimi, bakım ve optimizasyon süreçlerinde aktif olarak çalışabilirim.
Eğer bir sunucunuz varsa ve yetişemediğiniz noktalar varsa, gönüllü olarak destek olmaktan mutluluk duyarım.

İletişim Bilgileri:
Discord: mertcan5734

ARKADAŞLAR BULDUM - KONU ÇÖZÜLDÜ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl