YıldızCraft
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- mertcan57tr
Discord:
mertcan5734
Selamlar,
Minecraft ile tanışıklığım 6-7 yaşıma kadar uzanıyor. 10 yaşımdan beri ise sunucu işlerine merak sardım ve yıllardır bu alanda aktif olarak tecrübe kazandım. Kendi sunucularımı açıp kapattım, projeler geliştirdim ve farklı deneyimler edindim.
2022-2023 yıllarında YıldızNW adında bir sunucu projesi başlattım ve bu proje 30-40 aktif oyuncuya ulaştı. Ancak, maddi nedenlerden dolayı sunucuyu kapatmak zorunda kaldım. Bu durumdan sonra, kendi sunucumu tekrar açmak yerine, var olan bir sunucuya destek olmayı ve sahip olduğum bilgi birikimiyle bir projeye katkı sağlamayı tercih ettim. Böylece hem eski yetkili günlerime dönmek hem de sunuculara değer katmak istiyorum.
Kendim Hakkında:
İletişim Bilgileri:
Discord: mertcan5734
Minecraft ile tanışıklığım 6-7 yaşıma kadar uzanıyor. 10 yaşımdan beri ise sunucu işlerine merak sardım ve yıllardır bu alanda aktif olarak tecrübe kazandım. Kendi sunucularımı açıp kapattım, projeler geliştirdim ve farklı deneyimler edindim.
2022-2023 yıllarında YıldızNW adında bir sunucu projesi başlattım ve bu proje 30-40 aktif oyuncuya ulaştı. Ancak, maddi nedenlerden dolayı sunucuyu kapatmak zorunda kaldım. Bu durumdan sonra, kendi sunucumu tekrar açmak yerine, var olan bir sunucuya destek olmayı ve sahip olduğum bilgi birikimiyle bir projeye katkı sağlamayı tercih ettim. Böylece hem eski yetkili günlerime dönmek hem de sunuculara değer katmak istiyorum.
Kendim Hakkında:
- Şu an 21 yaşındayım.
- Boş zamanlarımı verimli şekilde değerlendirmek ve bir sunucuda katkı sağlamak istiyorum.
- Hedefim, hem eğlenmek hem de sunucunuzun daha iyi hale gelmesine yardımcı olmak.
- Oyuncularla iletişim: Oyuncuların sorularına cevap vermek, problemleri çözmek ve topluluğun huzurunu sağlamak konusunda deneyimliyim.
- Komut bilgisi: Minecraft komutları ve sunucu yönetimi konularında geniş bir bilgiye sahibim.
- VDS kullanımı: Sunucunun teknik yönetimi, bakım ve optimizasyon süreçlerinde aktif olarak çalışabilirim.
İletişim Bilgileri:
Discord: mertcan5734