Çözüldü Arkadaşlar PVP Serverimde Kit Kurdum Bu Sefer Kit Gözükmüyor[YARDIM]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JustSeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.697
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustSeth

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar PVP Serverimde Kit Kurdum Vipler için bunu nasıl oyuncuların almasını engellicez?[BU SORUN ÇÖZÜLDÜ]

2.ci Sorun:GoldDonor Kit'i Gözükmüyor:(

[Yardım]

Son düzenleme:
@JustSeth, permleri ayarla kardeşim yetkilerini ayarla kiti filan

@caylak kardeş işte nasıl yapıcam onu soruyorum bende.
-İlginiz İçin Teşekkür Ederim

essentials.kits.kitadı bunu group managerden vip guruba vereceksin sadece vip ve üstü alabilir

Sen zaten kit eklediginde oyunculara o kitin permini eklemedigin icin o kiti alamazlar hata verir. Sadece * permine sahip olan adminler ve opler alabilir. Mesela bu kiti goldvip gurubunun kullanmasini istiyorsan oyun icinden /mangaddp goldvip essentials.kit.kitinadi (dogrulugundan emin degilim essentials.kit.kitinadi olmazsa essentials.kits.kitinadi) şeklinde o guruba o permi ayarlayabilirsin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Kit Oluşturduktan az önce Kitler dtools firework falan oldu onu nasıl düzeltcem[DOUBLEPOST=1436891101,1436890785][/DOUBLEPOST]@ImHai Az Önce Sw De bir hata oluştu Kitler:tools dtools firework notch oldu onları nasıl düzeltebilirim ve Yaptığım GoldDonor Kitide Gitmiş

Plugin klasöründen Essentials klasörüne gir , ardından config dosyasını aç. CTRL + F basarak orda " dtools " bölümünü arat. Orada kitlerin karşına çıkar ( isimleri kitlerde ne verildiği v.s ) oradan kitlerini istediğin gibi ayarlayabilirsin.
Üstelik bu video sana yardımcı olabilir ;

@ErcanErdem Teşekkür Ederim Denicem bunu:)

Bu Sefer Kit Gözükmüyor Valla Delirtecek Bu Beni[DOUBLEPOST=1436893320,1436893249][/DOUBLEPOST]@ErcanErdem Skype'da yardım edebilirmisin?

Ederim tabi skype adresim Ercan-Erdem06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl