Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüArkadaşlar PVP Serverimde Kit Kurdum Bu Sefer Kit Gözükmüyor[YARDIM]
Sen zaten kit eklediginde oyunculara o kitin permini eklemedigin icin o kiti alamazlar hata verir. Sadece * permine sahip olan adminler ve opler alabilir. Mesela bu kiti goldvip gurubunun kullanmasini istiyorsan oyun icinden /mangaddp goldvip essentials.kit.kitinadi (dogrulugundan emin degilim essentials.kit.kitinadi olmazsa essentials.kits.kitinadi) şeklinde o guruba o permi ayarlayabilirsin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız Kit Oluşturduktan az önce Kitler dtools firework falan oldu onu nasıl düzeltcem[DOUBLEPOST=1436891101,1436890785][/DOUBLEPOST]@ImHai Az Önce Sw De bir hata oluştu Kitler:tools dtools firework notch oldu onları nasıl düzeltebilirim ve Yaptığım GoldDonor Kitide Gitmiş
-İlginiz İçin Teşekkür Ederim
Plugin klasöründen Essentials klasörüne gir , ardından config dosyasını aç. CTRL + F basarak orda " dtools " bölümünü arat. Orada kitlerin karşına çıkar ( isimleri kitlerde ne verildiği v.s ) oradan kitlerini istediğin gibi ayarlayabilirsin.
Üstelik bu video sana yardımcı olabilir ;
Bu Sefer Kit Gözükmüyor Valla Delirtecek Bu Beni[DOUBLEPOST=1436893320,1436893249][/DOUBLEPOST]@ErcanErdem Skype'da yardım edebilirmisin?
-İlginiz İçin Teşekkür Ederim