ArifErdoganK & MuzCraft - (Haksızlık, Adaletsizlik)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ButtonV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu sahibi forum üyesi ve mağdur arkadaş sesini duyurup insanları bilgilendirmek için burayı kullanıyor. Daha doğal bir durum yok.
Bence sadece sunucunun reklamını yapıyor :D

o kadar çok boş konun var ve bunu diyorsun
images

Arif sahneyi bırakma ariff

Bence sadece sunucunun reklamını yapıyor :D
Sunucu şikayeti hakkında açılmış bir konu nasıl reklam olabilir? VIPye farklı üyeye farklı kurak işleten bir sunucu hakkında nasıl reklam yapılabilir?

Sunucu şikayeti hakkında açılmış bir konu nasıl reklam olabilir? VIPye farklı üyeye farklı kurak işleten bir sunucu hakkında nasıl reklam yapılabilir?
VIP'ye farklı oyuncuya farklı kural uygulamıyor yalnız Arif beyi az da olsa tanıyorum yardımsever ve iyi birisi oradaki kurallar MuzVIP özelliklerini kullanıp diğer oyuncuları rahatsız etmesin diye konulan kurallar örneğin chatte /afk komutunu tekrarlayarak sohbeti kirletmesi gibi tabii ki oyuncuların sorumlu tutulduğu kurallar vipler içinde geçerli.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.
xxcraft yerine MuzCraft demek reklam'dır benim fikrimce düşünsene bu konuyu gören çoğu kişi o sunucuya girip bakmak isteyecektir sadece meraktan :D

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.
xxcraft yerine MuzCraft demek reklam'dır benim fikrimce düşünsene bu konuyu gören çoğu kişi o sunucuya girip bakmak isteyecektir sadece meraktan :D
sunucuda nasıl bir adaletsizlik olduğunu görmek isteyecekler mi ki?

olur bu tarz şeyler.

arif erdoğanın sunucusu cidden çok iyi ama çok adaletsiz örnek vereyim en basiti hileler adamlar 4 blok açıyo reach ı sona vuruyo ormanda geziyor , sonrasında itemlerim kayboluyor desteğe 1 hafta sonra bakılıyor, çok lag sorunu var server durmadan kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl