CAN147
Ahanda Zümrüt!
Bence sadece sunucunun reklamını yapıyor :DSunucu sahibi forum üyesi ve mağdur arkadaş sesini duyurup insanları bilgilendirmek için burayı kullanıyor. Daha doğal bir durum yok.
Bence sadece sunucunun reklamını yapıyor :DSunucu sahibi forum üyesi ve mağdur arkadaş sesini duyurup insanları bilgilendirmek için burayı kullanıyor. Daha doğal bir durum yok.
o kadar çok boş konun var ve bunu diyorsunForumun konuyla ne ilgisi var ki böyle bir konu açıldı anlamak çok güç.
Forum içerisinde olan olay bile değil :D
o kadar çok boş konun var ve bunu diyorsun
Ender#2000
cnsrc
Sunucu şikayeti hakkında açılmış bir konu nasıl reklam olabilir? VIPye farklı üyeye farklı kurak işleten bir sunucu hakkında nasıl reklam yapılabilir?Bence sadece sunucunun reklamını yapıyor :D
Ares#0003
VIP'ye farklı oyuncuya farklı kural uygulamıyor yalnız Arif beyi az da olsa tanıyorum yardımsever ve iyi birisi oradaki kurallar MuzVIP özelliklerini kullanıp diğer oyuncuları rahatsız etmesin diye konulan kurallar örneğin chatte /afk komutunu tekrarlayarak sohbeti kirletmesi gibi tabii ki oyuncuların sorumlu tutulduğu kurallar vipler içinde geçerli.Sunucu şikayeti hakkında açılmış bir konu nasıl reklam olabilir? VIPye farklı üyeye farklı kurak işleten bir sunucu hakkında nasıl reklam yapılabilir?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.Sunucu şikayeti hakkında açılmış bir konu nasıl reklam olabilir? VIPye farklı üyeye farklı kurak işleten bir sunucu hakkında nasıl reklam yapılabilir?
cnsrc
sunucuda nasıl bir adaletsizlik olduğunu görmek isteyecekler mi ki?Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.
xxcraft yerine MuzCraft demek reklam'dır benim fikrimce düşünsene bu konuyu gören çoğu kişi o sunucuya girip bakmak isteyecektir sadece meraktan :D
hll olsun datacenterı da bombala nolur nolmaz farklı makine açarlar falanBenimde bir sunucuda böyle sorunum var sunucuya bot atdım, crash yapdım şimdi yeni saldırı yöntemi arıyorum sunucusunu çökerticem
Fire is Daemon#6625
aynen :Dhll olsun datacenterı da bombala nolur nolmaz farklı makine açarlar falan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!