hakancoskun
Ahlak şube
- Elmaslar
- 55
- Minecraft
- hakancoskun4891
Discord:
onatic48
onatic48
Yazmak değil zaten dün Whatsapp üzerinden konuştuk, kendisi de biliyor ama anlaşılan pek umursamıyor. Ona parasını ileteceğimi, konuşmamız gerektiğini söyledim. O da dava açtığını ve umrunda olmadığını söyledi."öyle bir şey yazmadı banaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ibanım her şeyim onda her alıyor whatpsantan 10 kere attım ibanımı bana dediği tek şey forumu sil başka bir şey demiyor"
Hiçbir bilgisi bulunmuyor. Sadece başkasından gönderilen bir adet vesikalığı bulunuyor o kadar. Bu da tüm bilgisiyse vay hâline."daha fazla bir şey yazmayacağımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
forum adminlerinin ek olarak ilgilenmesini talep ediyorum iletirsen sevinirim kanka her bilgim onda mevcut"
yasindev

benjamin17
arkadaş sen bir vazoyu kırdıktan sonra eski haline tam olarak döndürebilirmisin tabikide hayır :D@turantahaaydın arkadaş uzlaşma taleplerimi reddedip mağduriyetini gidermem karşılığındaki şartlarımı hiçbir şekilde kabul etmedi. Konunun açılmasının amacı tamamen adımı karalamaktır. Elindeki parçanın zaten onun evinde kaybolduğunu düşünüyorum fakat bunu kanıtlayamadım.
Ödemeyi teklif ettiğim zaman ödemeyi reddeden biri var. Adımı kirletmeye çalışıyor. Biraz önce de belirttim benim amacım hiçbir zaman dolandırmak olmadı, olmayacakta. Ben ödemeyi ilk zamanda teklif ettim, hâlen teklif ediyorum. Karşı taraf reddediyor. Ödeme ve mağduriyet giderme konu sonrasında olan bir şey değil. Ben taa olayın yaşandığı günden beri teklif ediyorum arkadaşa zaten hiç merak etme.arkadaş sen bir vazoyu kırdıktan sonra eski haline tam olarak döndürebilirmisin tabikide hayır :D
Adını karalatacak şeyler olmasaydı zaten böyle bir konu açılmazdı.
Dava zaten açılmış uzlaşmaya çalışsan nolcak :D

benjamin17
yav arkadaşa ödemeyi ilk günden beri teklif ediyosanız niye almıyor bu ?Ödemeyi teklif ettiğim zaman ödemeyi reddeden biri var. Adımı kirletmeye çalışıyor. Biraz önce de belirttim benim amacım hiçbir zaman dolandırmak olmadı, olmayacakta. Ben ödemeyi ilk zamanda teklif ettim, hâlen teklif ediyorum. Karşı taraf reddediyor. Ödeme ve mağduriyet giderme konu sonrasında olan bir şey değil. Ben taa olayın yaşandığı günden beri teklif ediyorum arkadaşa zaten hiç merak etme.
ayrıca anlamadım ama hem parayı ödedim yazıyosun hemde ödemeyi teklif ediyorum almıyor diyosun :DEkli dosyayı görüntüle 222442
Gördüğünüz gibi uzlaşma talebimde belirttiğim gibi mağduriyet bedeli olan standın parasını yani 125 TL'yi ödememe rağmen dava açmaktan ve forum konusunu silmekten vazgeçmeyeceğini belirtiyor. Adımı karalamaktan başka hiçbir amacı değil. Eğer dediğim şartları kabul ediyorsa seve seve parasını ödemeye hazırım. Ama arkasında beni sevmeyen ve benden haz etmeyen diğer YouTuber'lar bulunduğu için onların dedikleri ile hareket eden bir birey. Benim hakkımda yanlış düşünen herkesle görüşmek ve yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak istiyorum. Haberiniz ola.
Orada yanlış yazmışım, ödeme teklifime rağmen demek istemiştim.yav arkadaşa ödemeyi ilk günden beri teklif ediyosanız niye almıyor bu ?
ayrıca anlamadım ama hem parayı ödedim yazıyosun hemde ödemeyi teklif ediyorum almıyor diyosun :D
Neden bu kadar çelişkili cümlelerin :D
yasindev
Bu ne yaman çelişki diye bir şarkı vardır bilirmisin senin mesajı okuyunca kafamda o çalıyoryav arkadaşa ödemeyi ilk günden beri teklif ediyosanız niye almıyor bu ?
ayrıca anlamadım ama hem parayı ödedim yazıyosun hemde ödemeyi teklif ediyorum almıyor diyosun :D
Neden bu kadar çelişkili cümlelerin :D

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!