Araştırma Geliştirme Serisi : Neden Oyuncular kalitesiz sunucularda Oynamayı tercih ediyor ve Neden Kalitesiz sunucu Bolluğu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar çok spawner o kadar çok oyuncu.

Bana sunucu gosterin o sunucu ne zaman kapanır soyleyeyim doğru cıkmassa bırakacağım forumu

Bu olayı ozelden yapın sıkıntı cıkabilir ;D

Bana sunucu gosterin o sunucu ne zaman kapanır soyleyeyim doğru cıkmassa bırakacağım forumu

Bu olayı ozelden yapın sıkıntı cıkabilir ;D
CraftRise :D ewquew hadi bul bakalım

CraftRise :D ewquew hadi bul bakalım
CraftRise SonOyuncu gibi sunucular artık bir nevi şirkettir bir şirketin batması icin ne gerekiyorsa o şeyin olması gerekiyor tabiki badlion gibi bir sunucuda kapandı bu şirketler arasında bu olay craftrise ekibine bağlı ne kadar geliştikleri ve geliştirme yapmalarına bağlı şirketleşmiş bur sunucu icin tahmin etmeyeceğim

CraftRise SonOyuncu gibi sunucular artık bir nevi şirkettir bir şirketin batması icin ne gerekiyorsa o şeyin olması gerekiyor tabiki badlion gibi bir sunucuda kapandı bu şirketler arasında bu olay craftrise ekibine bağlı ne kadar geliştikleri ve geliştirme yapmalarına bağlı şirketleşmiş bur sunucu icin tahmin etmeyeceğim
Hmmm diğer sunucular zaten çöp üflesen batıcak durumdalar. :D Peki Lite Rise saçmalığı?

Bu konu tartışılmak icin eleştirmek icin acıldı lütfen insanların eleştirmesine izin verin tartışmak kavga etmek değildir

Onlara "Faction" denmiyor ki Lapis deniyor. Şu anda Türkiye'de sadece 1 tane Factions sunucusu var. O da EfsaneCraft.
Efsane craftta hile serbest edildi girip rezaleti gorebilirsiniz 100m parasi olan felan var

Efsane craftta hile serbest edildi girip rezaleti gorebilirsiniz 100m parasi olan felan var
Sanmıyorum, anca yönetim falan değişmiştir de öyle olmuştur. Zaten en son anti-hile sistemi getirmişler. 1.8 desteği verildiği için hileler çoğalmıştır.

Sanmıyorum, anca yönetim falan değişmiştir de öyle olmuştur. Zaten en son anti-hile sistemi getirmişler. 1.8 desteği verildiği için hileler çoğalmıştır.
dostum ordaki launcher ile giriş kaldırılmıştır huzuni ile bile giriliyor oraya artık

Gerçekten eskiden verdiği tadı vermiyor minecraft :( Başka oyunlara kaymak istemiyorum çünkü Minecraft benim göz bebeğimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl