BeyazPolis#1044
Benim 92 yıllık tecrübem seni ezip geçer tamammı ;DKatılıyorum ama 10 YILLIK TECRÜBEMLE(!) :D
Girişte 25 elmas spawner veriyoruz çok kaliteliyiz.Sözde hayatta kalma sunucusuyuz ama 10dkda 32 biftek ve demir alet seti veriyoruz.Ne kadar çok spawner o kadar çok oyuncu.
BeyazPolis#1044
Aronshire#8111
CraftRise :D ewquew hadi bul bakalımBana sunucu gosterin o sunucu ne zaman kapanır soyleyeyim doğru cıkmassa bırakacağım forumu
Bu olayı ozelden yapın sıkıntı cıkabilir ;D
BeyazPolis#1044
CraftRise SonOyuncu gibi sunucular artık bir nevi şirkettir bir şirketin batması icin ne gerekiyorsa o şeyin olması gerekiyor tabiki badlion gibi bir sunucuda kapandı bu şirketler arasında bu olay craftrise ekibine bağlı ne kadar geliştikleri ve geliştirme yapmalarına bağlı şirketleşmiş bur sunucu icin tahmin etmeyeceğimCraftRise :D ewquew hadi bul bakalım
Aronshire#8111
Hmmm diğer sunucular zaten çöp üflesen batıcak durumdalar. :D Peki Lite Rise saçmalığı?CraftRise SonOyuncu gibi sunucular artık bir nevi şirkettir bir şirketin batması icin ne gerekiyorsa o şeyin olması gerekiyor tabiki badlion gibi bir sunucuda kapandı bu şirketler arasında bu olay craftrise ekibine bağlı ne kadar geliştikleri ve geliştirme yapmalarına bağlı şirketleşmiş bur sunucu icin tahmin etmeyeceğim
Ayıp oluyor ama :c .(İlk cümle için) Ve lütfen konuyu tartışma ortamına çekmeyin.Hmmm diğer sunucular zaten çöp üflesen batıcak durumdalar. :D Peki Lite Rise saçmalığı?
BeyazPolis#1044
BeyazPolis#1044
Efsane craftta hile serbest edildi girip rezaleti gorebilirsiniz 100m parasi olan felan varOnlara "Faction" denmiyor ki Lapis deniyor. Şu anda Türkiye'de sadece 1 tane Factions sunucusu var. O da EfsaneCraft.
Sanmıyorum, anca yönetim falan değişmiştir de öyle olmuştur. Zaten en son anti-hile sistemi getirmişler. 1.8 desteği verildiği için hileler çoğalmıştır.Efsane craftta hile serbest edildi girip rezaleti gorebilirsiniz 100m parasi olan felan var
BeyazPolis#1044
dostum ordaki launcher ile giriş kaldırılmıştır huzuni ile bile giriliyor oraya artıkSanmıyorum, anca yönetim falan değişmiştir de öyle olmuştur. Zaten en son anti-hile sistemi getirmişler. 1.8 desteği verildiği için hileler çoğalmıştır.
Ben event yapılmamasını yenilik olarak görüyorum.Ben OPSkyblock açmayan sunucuları yenilik olarak görüyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!