Apple'ın iPhone 11'i Piyasaya Çıkıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umarım tasarım böyle olmaz. Estetik olarak Apple'a yakışmıyor. Daha iyi bir teknoloji yaparak bizi büyüleyici şeyler ortaya çıkarabilirler. Bunların yanı sıra iPhone 11 çıksa bile ülke bunu kaldıramayabilir :D Eline sağlık.

Tasarım konusunda size katılıyorum. Birçok telefon bunu yapmaya başladı. Apple'ın farklı tarzı olması gerekiyor. Bu Apple, kamera olayını böyle yaparsa iPhone 11 ile ciddi kayıp yaşayabilir. Gerçekten ülkemiz içerisinde bu telefon satın alınmaz. Onun yerine araba alırsın. Yorum için teşekkürler.

Telefonum olmadan iPhone 11 çıkacak değişik bir his xd

Yakında arka kasayı tamamen kamera yaparlar.Eline sağlık.

Android + Samsung. Bence bu ikiliden güzeli yoktur.

Bir telefoncu olarak telefonu çok beğendim fakat bunu almak biraz abartı ve gösteriş olur bence. Paran var ise alır geçersin, paran yok ise bütçeyi zorlamaya gerek yok. 2 yıldır iPhone 6 kullanıyorum ve özellikleri yetiyor da artıyor.

Bir telefoncu olarak telefonu çok beğendim fakat bunu almak biraz abartı ve gösteriş olur bence. Paran var ise alır geçersin, paran yok ise bütçeyi zorlamaya gerek yok. 2 yıldır iPhone 6 kullanıyorum ve özellikleri yetiyor da artıyor.
iPhone 6s'i çıktığı gün almıştım ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat ileri model alan arkadaşlarım pek memnun kalmıyor. Normalde her şeyin güncelini, en son modelini severim ve takdir ederim fakat bence Apple gitgide iPhone 6 ve SE modellerinden sonra düşüş yaşıyor. Yeni model fiyatlarının çok pahalı olmasına karşın bizim kullandığımız iPhone 6 gibi eski modellerinden daha ekstraları yok.

Sene: 2050
iPhone: iPhone 9548948948548456415648

Android + Samsung. Bence bu ikiliden güzeli yoktur.

Size katılıyorum fakat oyun dışında pek ayrılacağı yok. Ciddi anlamda bu markanın oyun performanslarını beğeniyorum.

Aslında yurt dışında gayet uygun fiyata satılıyor. Kur yüzünden bir araba fiyatına dahi geliyor :(

iPhone 6s'i çıktığı gün almıştım ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Fakat ileri model alan arkadaşlarım pek memnun kalmıyor. Normalde her şeyin güncelini, en son modelini severim ve takdir ederim fakat bence Apple gitgide iPhone 6 ve SE modellerinden sonra düşüş yaşıyor. Yeni model fiyatlarının çok pahalı olmasına karşın bizim kullandığımız iPhone 6 gibi eski modellerinden daha ekstraları yok.

Bence de iPhone 6 ile 8'in üzerine çıkmaya gerek yok. Ciddi anlamda daha üstü fazla gösteriş oluyor.

Tamamen size katılıyorum. Ciddi anlamda gördüğüm en iyi eleştirilerden olabilir :alkis:

Sene: 2050
iPhone: iPhone 9548948948548456415648

iPhone kalır mı? Bence kalmaz <3

Samsung selam söylüyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl