AntiBot | Plugin kullanmak istiyenlere | #CAN147

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CAN147

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben can sizlere yeni yapmış olduğum basit eklentiyi,
tanıtmak istiyorum bu eklenti sayesinde,
bu aralar ünlü olan antibot skriptin plugin versiyonunu yaptım,
plugin sevdalılar aralarında ben de varım tabi ki,
bunu kullanabilir şahsen herzaman pluginden yanayım kullanmak istiyenler için,
tasarladım buna antiwdl de eklicem tabi o kendi sunucum için :D
Amacı kısa anlatmak gerekirse bilmiyenler için,
bu plugin ilk girdiğinde oyuncuyu oyundan atiyor belirlenen mesaji veriyor,
ikinci girişte oyuncunun verisini kaydettiği için girişi sağliyor,
asla bot girmez bu skripte benzemez :D

KOMUTLAR
/antireload
PERMISSONS
AntiBot.Yetkisi
qG49Jd.png

9mVvDN.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel olmuş fakat 2. kez giren botlar yapıldı :D Mesajlarda & geçerli mi ?

Güncellediğin an kullanacağım :D

Hâlâ bota karşı böyle çözümler görmek üzücü. Ayrıca AntiWDL de WDL yi durduramıyor o da gereksiz.

Hileden bahsetmedim ben. Eğer WDL yi engellemek için diyorsanız çözümü kimsede yok Minecraft duruma el atmadıkça kimsede olamazda. Bot için ise
kullanıyoruz.
Merhaba yorum yaptığın için teşekkürler lütfen konuyu baltalamayın bu plugini istiyen kullanabilir ben burada satış yapmiyorum veya ücretli birşey paylaşmiyorum bu yüzden konuyu baltalamayın
Hâlâ bota karşı böyle çözümler görmek üzücü. Ayrıca AntiWDL de WDL yi durduramıyor o da gereksiz.
Merhaba ayrıca şunu da belirtmem gerek antiwdl liteloader daki WDL kanaliyla girişleri kontrol etmeni sağliyor minecraftin kendisiyle ilgisi yok belli bir kaç sunucuda görmüşsündür kesinlikle çözümü mevcut ama bunu kimsenin paylaşicagini sanmam ayrıca 900 1000 oyuncu çeken sunucularda istediğin wdl ile gir haritasini ele geçiremesin :)

Güzel Olmuş Eline Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl