Çözüldü AntiBot ile sorum olcaktı Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

KaptanHalil

Ziyaretçi
beyler AntiBotDeluxe denen bir plugin var ben bu pluginin türkçe versiyonunu istiyorum eğer türkçe yoksa sağlam birtane AntiBot plugini lazım varsa atarmısınız!

beyler AntiBotDeluxe denen bir plugin var ben bu pluginin türkçe versiyonunu istiyorum eğer türkçe yoksa sağlam birtane AntiBot plugini lazım varsa atarmısınız!
kullandığın eklenti zaten güzel bir eklenti ve ücretli bir eklenti. Sırf Türkçe'ye çevirmemek için bu eklentiyi değiştirme. Uğraş çabala.

İsterseniz @Reaven Team 'den uygun bir fiyata fake lobi, lobi, ddos koruması alabilirsiniz.

AuthMe nin antibot sisteminide beğeniyorum ben bayağı bi işime yarıyor. sizede tavsiye ederim

Çok fazla bot saldırısı crash denemesi vb çok yedim ancak öyle birşey olmadı hiç nedense :D

BotSentry veya 2LS AntiBot pluginini önerebilirim. BotSentry için güzel bir yapılandırman varsa iş görür.

BotFilter 2LSANTIBOT veya BotSentry öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl