K
KaptanHalil
Ziyaretçi
BloodyX#4069
beyler AntiBotDeluxe denen bir plugin var ben bu pluginin türkçe versiyonunu istiyorum eğer türkçe yoksa sağlam birtane AntiBot plugini lazım varsa atarmısınız!
Melih Demirel#2076
Keopsfenks#3642
kullandığın eklenti zaten güzel bir eklenti ve ücretli bir eklenti. Sırf Türkçe'ye çevirmemek için bu eklentiyi değiştirme. Uğraş çabala.beyler AntiBotDeluxe denen bir plugin var ben bu pluginin türkçe versiyonunu istiyorum eğer türkçe yoksa sağlam birtane AntiBot plugini lazım varsa atarmısınız!
Haklısında Türkçe Yama gereklikullandığın eklenti zaten güzel bir eklenti ve ücretli bir eklenti. Sırf Türkçe'ye çevirmemek için bu eklentiyi değiştirme. Uğraş çabala.
Morsia#4862
İsterseniz @Reaven Team 'den uygun bir fiyata fake lobi, lobi, ddos koruması alabilirsiniz.beyler AntiBotDeluxe denen bir plugin var ben bu pluginin türkçe versiyonunu istiyorum eğer türkçe yoksa sağlam birtane AntiBot plugini lazım varsa atarmısınız!

efekurban
50 olan CPU kullanımını %95 yapmak istiyorsanız işe yarıyor süper.AuthMe nin antibot sisteminide beğeniyorum ben bayağı bi işime yarıyor. sizede tavsiye ederim
Murmurreis
BloodyX#4069
Talep edilen konu bulunamadı. ???
Murmurreis
Konum Kapatılmış Açtırmaya ÇalışıyorumTalep edilen konu bulunamadı. ???
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!