nesoicompany
Merhaba yazıları arasında boşluk bırakamazsın diye düşünüyorum. Onun dışında kullanmak istersen @Anemys tarafından geliştirilmiş eklentiyi kullanmak istersen linkini buraya bırakıyorum.Arkadaşlar merhaba ben sunucumda announcer plus kullanıyorum fakat Ekli dosyayı görüntüle 265897 şeklide atıyor bu yazıların arasına boşluk koyamıyorum ve message config sistemini nasıl kullanacağım çözemedim yardımcı olabilicek varmı acaba

_thread
evet, eklentide mesajların arasına | sembolünü koyarak alt satıra geçebiliyorsun ancak bu sadece 2.5 (2024, en çok indirilen sürüm) sürümünde geçerli, güncel sürümde bunu kaldırmıştım. spigot sayfasında version history kısmında bulabilirsin.Merhaba yazıları arasında boşluk bırakamazsın diye düşünüyorum. Onun dışında kullanmak istersen @Anemys tarafından geliştirilmiş eklentiyi kullanmak istersen linkini buraya bırakıyorum.
EDİT: \n ile bırakabilirsin ama istediğin gibi bir şey olmiyacak diye düşünüyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!