Çözüldü Announcer Plus Desteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBamsi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
TheBamsi

Discord:

bamsidev

Arkadaşlar merhaba ben sunucumda announcer plus kullanıyorum fakat
1749981363034.webp
şeklide atıyor bu yazıların arasına boşluk koyamıyorum ve message config sistemini nasıl kullanacağım çözemedim yardımcı olabilicek varmı acaba

Arkadaşlar merhaba ben sunucumda announcer plus kullanıyorum fakat Ekli dosyayı görüntüle 265897 şeklide atıyor bu yazıların arasına boşluk koyamıyorum ve message config sistemini nasıl kullanacağım çözemedim yardımcı olabilicek varmı acaba
Merhaba yazıları arasında boşluk bırakamazsın diye düşünüyorum. Onun dışında kullanmak istersen @Anemys tarafından geliştirilmiş eklentiyi kullanmak istersen linkini buraya bırakıyorum.

EDİT: \n ile bırakabilirsin ama istediğin gibi bir şey olmiyacak diye düşünüyorum.

Merhaba yazıları arasında boşluk bırakamazsın diye düşünüyorum. Onun dışında kullanmak istersen @Anemys tarafından geliştirilmiş eklentiyi kullanmak istersen linkini buraya bırakıyorum.

EDİT: \n ile bırakabilirsin ama istediğin gibi bir şey olmiyacak diye düşünüyorum.

evet, eklentide mesajların arasına | sembolünü koyarak alt satıra geçebiliyorsun ancak bu sadece 2.5 (2024, en çok indirilen sürüm) sürümünde geçerli, güncel sürümde bunu kaldırmıştım. spigot sayfasında version history kısmında bulabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl