Anime önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuna

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10

Discord:

yunaisgod

Selamlar,

İsekai, büyü, romantizm veya romantizm–komedi tarzında, sonunda hüsrana uğramayacağım güzel anime önerileriniz var mı? Bilindiklerin dışında olursa sevinirim.

iyi forumlar.

isekailer romantizmden ziyade harem oluyor bilinmedik bişey istemişsin random öneriyim;

isekai ojisan (platonik var fazla harem kaçmıyo)
dungeon meshi (romantizm yok ama peak komedi)
Bir kaç çöp anime var dediğine uyan ama izlemek ister misin bilmiyorum mesela youkoso elf-san

isekaiyi salla fantastik dünya öner diyorsan da benim de zamanında çok sevdiğim şimdi sever miyim bilmediğim
sukasuka var ismine aldanma

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu arada bilinmedik ve sonda hüsrana uğratmamak çok zıt şeyler bir şey bilinmiyorsa devamı gelmiyor zaten her türlü yarım yamalak kalıyor

Son düzenleme:
Re:Zero, büyü iseaki romantizm dram her şey var; türkiye de pek izlenmiyor diye belki gözünüzden kaçmıştır

Öneriniz için teşekkürler. Kendisi severek izlediğim serilerden biriydi.

isekailer romantizmden ziyade harem oluyor bilinmedik bişey istemişsin random öneriyim;

isekai ojisan (platonik var fazla harem kaçmıyo)
dungeon meshi (romantizm yok ama peak komedi)
Bir kaç çöp anime var dediğine uyan ama izlemek ister misin bilmiyorum mesela youkoso elf-san

isekaiyi salla fantastik dünya öner diyorsan da benim de zamanında çok sevdiğim şimdi sever miyim bilmediğim
sukasuka var ismine aldanma

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu arada bilinmedik ve sonda hüsrana uğratmamak çok zıt şeyler bir şey bilinmiyorsa devamı gelmiyor zaten her türlü yarım yamalak kalıyor
İsekai ve romantizm türünde çok fazla anime önerebilirim hareme girmeyen. gene de teşekkürler.
Yarım yamalak kalan komedi-romantizmler daha yoğunluk da olsa elbette hüsrana uğratmayan güzel animeler de var.

İsekai ve romantizm türünde çok fazla anime önerebilirim hareme girmeyen. gene de teşekkürler.
Yarım yamalak kalan komedi-romantizmler daha yoğunluk da olsa elbette hüsrana uğratmayan güzel animeler de var.
benim aklıma rezero ve tate no yuusha harici pek gelmedi onlar da bilindik seriler zaten yazmadım o yüzden

ya hiç romantizm olmuyor ya da hareme kayıyor

isekai + romance no harem

Kurtlar Vadisi

benim aklıma rezero ve tate no yuusha harici pek gelmedi onlar da bilindik seriler zaten yazmadım o yüzden

ya hiç romantizm olmuyor ya da hareme kayıyor

isekai + romance no harem

Romantizm olmasa da olur diyelim o zaman yada harem ne yapalım artık.. Yeni çıkan animeler de güzel bu sezon.

Selamlar,

İsekai, büyü, romantizm veya romantizm–komedi tarzında, sonunda hüsrana uğramayacağım güzel anime önerileriniz var mı? Bilindiklerin dışında olursa sevinirim.

iyi forumlar.
Redo of healer izle intikam konusuda var, fakat biraz cinsel sahneler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl