juratempest
İsekai ve romantizm türünde çok fazla anime önerebilirim hareme girmeyen. gene de teşekkürler.isekailer romantizmden ziyade harem oluyor bilinmedik bişey istemişsin random öneriyim;
isekai ojisan (platonik var fazla harem kaçmıyo)
dungeon meshi (romantizm yok ama peak komedi)
Bir kaç çöp anime var dediğine uyan ama izlemek ister misin bilmiyorum mesela youkoso elf-san
isekaiyi salla fantastik dünya öner diyorsan da benim de zamanında çok sevdiğim şimdi sever miyim bilmediğim
sukasuka var ismine aldanma
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu arada bilinmedik ve sonda hüsrana uğratmamak çok zıt şeyler bir şey bilinmiyorsa devamı gelmiyor zaten her türlü yarım yamalak kalıyor
benim aklıma rezero ve tate no yuusha harici pek gelmedi onlar da bilindik seriler zaten yazmadım o yüzdenİsekai ve romantizm türünde çok fazla anime önerebilirim hareme girmeyen. gene de teşekkürler.
Yarım yamalak kalan komedi-romantizmler daha yoğunluk da olsa elbette hüsrana uğratmayan güzel animeler de var.
amoreas
Yeni sezonunu dört gözle bekliyoruz...high school dxd
Romantizm olmasa da olur diyelim o zaman yada harem ne yapalım artık.. Yeni çıkan animeler de güzel bu sezon.benim aklıma rezero ve tate no yuusha harici pek gelmedi onlar da bilindik seriler zaten yazmadım o yüzden
ya hiç romantizm olmuyor ya da hareme kayıyor
isekai + romance no harem
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Krynto06
Redo of healer izle intikam konusuda var, fakat biraz cinsel sahneler varSelamlar,
İsekai, büyü, romantizm veya romantizm–komedi tarzında, sonunda hüsrana uğramayacağım güzel anime önerileriniz var mı? Bilindiklerin dışında olursa sevinirim.
iyi forumlar.
Kendisi sevdiğimiz bir animedir. İntikamı güzeldi.Redo of healer izle intikam konusuda var, fakat biraz cinsel sahneler var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!