anime öneriniz varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Erased
- Your Lie in April
- Orange
- Koe no Katachi
- Your Name
- Oshi no Ko (1. bölümü yayınlandı fakat 1. bölümü bile etkilemeye yeter.)
damn hepsi cok guzel ama beni en cok etkileyen silent of voice zevklerin efsane reis

Son düzenleme:
Agab adam fanmadeyi gerçek sanmış üzüldüm.

Gelmişken bir anime daha önereyim; Dr Stone.

Konusu;

İnsanlığın gizemli bir şekilde taşlaşmasından sonra 3700 yıl sonra taşlanmadan kurtulan genç bir bilim dehası çocuğun medeniyeti yeniden inşa etmeye çalışmasını anlatıyor. Taşlaşmadan kurtulan insanlar kabile hayatı yaşıyor vs.

3. sezonu geçen hafta başladı ve devam ediyor yayınlanmaya.
dr stone com ıyı anıme dızıwatxhda ustlerdeydı can sıkıntısından yanlıslıkla bıtırdım 3. sezonda bıraktım sezonları yarım bırakmayı sevmeyen bırısıyım yarım bırakınca bıde ızleyesım gelmıyo 3. sezonu bıtırsınler bende bıtırcem bakalım keyerumuydu oyle ısımlı bı primat liseli vardı en guclusu herıf aslanı teklıyo :D onu kurtarırlarsa daha guzel olcagını dusunuyorum ama aktıf bı kotu adam yok yeni kotu kım olcak merakta edıyorum

aot - sao - deatnote - death paradise

Eğer izlemediysen ve komedi seviyorsan Backstreet Girls (Goku Dolls) muhakkak izlemelisin :D

Moriarty The Patriot

one piece'e bana eski geliyor demişsiniz. Yıllardır izlemiyordum. Geçen sene başladım. 6-7 ayda falan son bölümüne geldim. Keşke sonuna gelmeseydim diyorum. Şuan mangasında yeni bölüm bekliyorum discord profil fotoğrafım falan chopper (one piece karakteri) Kesinlikle pişman olmazsın. Özellikle 100den fazla anime izlemiş birinin one piece'i sevmemesinin imkanı yok. Tavsiyem başlarsan çabuk bitirmeye çalışmayıp keyfini çıkarmak.

jobless reincarnation

Demon Slayer izleyebilirsiniz. Güzel grafikleri var ve hikayesi iyi.

Tek izlediğim anime. Death Note. Öneririm. Sonu daha iyi bitebilirdi sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl