Sol Reklam

anime öneriniz varmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zerzweifelt

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
19
Puanlar
1.270
Yer
Türkiye
Minecraft
Zerzweifelt

Discord:

Schwann#9473

son zamanlarda baya sıkılıyorum 100 den fazla anime bitirdim izlicek bişi kalmadı :D

son zamanlarda baya sıkılıyorum 100 den fazla anime bitirdim izlicek bişi kalmadı :D
Orange 12 bölümlük çıtır çerez bir animedir, Gerçek hayatta geçen vurdulu kaçtılı olmayan liseli çocukların hayatını anlatır. Zamanın kıymetini ve geri alınamayacağını bildiren başarılı bir animeydi benim için.

Orange 12 bölümlük çıtır çerez bir animedir, Gerçek hayatta geçen vurdulu kaçtılı olmayan liseli çocukların hayatını anlatır. Zamanın kıymetini ve geri alınamayacağını bildiren başarılı bir animeydi benim için.
oo kesinlikle izlicem dostum eyvallah

Bocchi The Rock

quanzhi gaoshou Seslendirmesi biraz kötü fakat tatmin ediyor
black clover new gen goat
record of ragnarok güzel anime
berserk animesini pek öve öve anlatamam lakin manga konusunda dünya tarihinin en iyi animesidir

quanzhi gaoshou Seslendirmesi biraz kötü fakat tatmin ediyor
black clover new gen goat
record of ragnarok güzel anime
berserk animesini pek öve öve anlatamam lakin manga konusunda dünya tarihinin en iyi animesidir
black clover en sevdıgım anımelerden bırısı :D. quanzhi gaoshou yu sımdı ızlıcem record of rahnararokta guzeldi kıyamamdım sonra başım sıkışırsa devam edıyım dedım 5. bolumde bırakmıstım tesekkurler

akame ga kill, demon slayer, attack on titan mutlaka izle

vinland saga - viking türünün başyapıtlarından, kötü olarak nitelendirilsede çok iyi bir anime
mirai nikki
kanata no astra
violet evergarden
hyouka
fate
arifureta shokugyou
dororo
koroshi ai
basilisk
donten ni warau
jujutsu kaisen
vanitas no carte
sekai saikou
sword art online
akame ga kill
scissor seven
black cat

daha da ekleyebilirim

vinland saga - viking türünün başyapıtlarından, kötü olarak nitelendirilsede çok iyi bir anime
mirai nikki
kanata no astra
violet evergarden
hyouka
fate
arifureta shokugyou
dororo
koroshi ai
basilisk
donten ni warau
jujutsu kaisen
vanitas no carte
sekai saikou
sword art online
akame ga kill
scissor seven
black cat

daha da ekleyebilirim
ooo reis ya hepsine bakıcam teker teker aralarda sevdıgım anımeler var guzel liste eyw

akame ga kill, demon slayer, attack on titan mutlaka izle
demon slayere cok on yargılıyım hıc ızlemedım ama akamegakill cok guzel anıme hepsı olmeseydı daha mutlu olurdum attack on titanda hosuma gitti bitirdimde :) eyw

- Naruto Clasic ve Naruto Shippuuden
- Demon Slayer
- Jujutsu Kaisen
- Attack on Titan
- One Piece
- My Hero Academia
- Boruto
- Castlevania

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!