Zerzweifelt
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 19
- Puanlar
- 1.270
- Yer
- Türkiye
- Minecraft
- Zerzweifelt
Discord:
Schwann#9473
Schwann#9473
whiskeytr
Orange 12 bölümlük çıtır çerez bir animedir, Gerçek hayatta geçen vurdulu kaçtılı olmayan liseli çocukların hayatını anlatır. Zamanın kıymetini ve geri alınamayacağını bildiren başarılı bir animeydi benim için.son zamanlarda baya sıkılıyorum 100 den fazla anime bitirdim izlicek bişi kalmadı :D
atomickill7
Schwann#9473
oo kesinlikle izlicem dostum eyvallahOrange 12 bölümlük çıtır çerez bir animedir, Gerçek hayatta geçen vurdulu kaçtılı olmayan liseli çocukların hayatını anlatır. Zamanın kıymetini ve geri alınamayacağını bildiren başarılı bir animeydi benim için.
Schwann#9473
bana eski gibi geliyor çizimleri ama 5 6 bolum izleyip sarıp sarmadıgına bakabılırım tesekkurlerOne piece
xdredd.
Schwann#9473
izlediğim bir anime gerçekten sevdim 2. sezonu gelse keşkeBocchi The Rock
Schwann#9473
black clover en sevdıgım anımelerden bırısı :D. quanzhi gaoshou yu sımdı ızlıcem record of rahnararokta guzeldi kıyamamdım sonra başım sıkışırsa devam edıyım dedım 5. bolumde bırakmıstım tesekkurlerquanzhi gaoshou Seslendirmesi biraz kötü fakat tatmin ediyor
black clover new gen goat
record of ragnarok güzel anime
berserk animesini pek öve öve anlatamam lakin manga konusunda dünya tarihinin en iyi animesidir
ed2na
Schwann#9473
ooo reis ya hepsine bakıcam teker teker aralarda sevdıgım anımeler var guzel liste eywvinland saga - viking türünün başyapıtlarından, kötü olarak nitelendirilsede çok iyi bir anime
mirai nikki
kanata no astra
violet evergarden
hyouka
fate
arifureta shokugyou
dororo
koroshi ai
basilisk
donten ni warau
jujutsu kaisen
vanitas no carte
sekai saikou
sword art online
akame ga kill
scissor seven
black cat
daha da ekleyebilirim
Schwann#9473
demon slayere cok on yargılıyım hıc ızlemedım ama akamegakill cok guzel anıme hepsı olmeseydı daha mutlu olurdum attack on titanda hosuma gitti bitirdimde :) eywakame ga kill, demon slayer, attack on titan mutlaka izle
atasci