Çözüldü Ani Tps Düşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grablen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.455
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işlemcin nedir ?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorun devam ediyor güncel ttimings
Ani TPS düşüşlerinden asıl sebeplerinden biri sensin. Yani kullandığın /gc komutu. Bu boş RAM miktarını arttırıyor olsa da Minecraft'ın üst sürümlerinde tavsiye edilmeyen bir şeydir. Sunucu bunu gerektiğinde otomatik olarak zaten yapmakta. Onun dışında entity'leri optimize etmek sorununu çözmekte büyük oranda yardımcı olacaktır. Sunucunu ücretli olarak optimize ettirmeyi de düşünebilirsin.

entity kısmında armor stand var bunu hangi pluginler yapabilir ki? tab,holo vs. tarzındakilerentity mi sayılıyor?

entity kısmında armor stand var bunu hangi pluginler yapabilir ki? tab,holo vs. tarzındakilerentity mi sayılıyor?
Eklentiler ile eklediğin hologramlar sunucuna hologram ekleyebilmek amacı ile görünmez armor stand'lar kullanır. Her satır bir armor stand daha demektir ancak köylüler senin için armor stand'lardan daha büyük bir sorun.

Eklentiler ile eklediğin hologramlar sunucuna hologram ekleyebilmek amacı ile görünmez armor stand'lar kullanır. Her satır bir armor stand daha demektir ancak köylüler senin için armor stand'lardan daha büyük bir sorun.
Köylülerin çiftleşmesini kapatmak veya meslek değişmesini kapatmak sizce iyi bir çözüm olur mu?

Pluginlerden dolayı olduğunu düşünüyorum ancak çözümünü bilmiyorum

%100 demesemde büyük oranda çözdüm köylüleri ve diğer moblar için chunk limiti ayarladım ve işe yaradı gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl