Çözüldü Ani Tps Düşmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grablen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.455
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grablen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
Greblan

Discord:

Semih#0942

Ani tps düşüşü yaşıyorum. TPS raporu şu şekilde:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

11 TPS görmüş sunucu nedeni nedir? Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Gördüğüm kadarıyla entityler lag yaptırıyor.

Ekli dosyalar

Eğer yaratıkları farm harici bir şey için kullanmıyorsan yürümelerini kapatmanı öneririm.

Bu timings ile bir şey anlayamayız tps in 20 fakat moblar lag yapıyor birde chunkları limitle biraz

Bu timings ile bir şey anlayamayız tps in 20 fakat moblar lag yapıyor birde chunkları limitle biraz
Dünya sınırı var ve bütün dünya yüklü ayrıca oyuncuların görebileceği viewdistances ayarıda 4'te

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu kullanabilirsin. Fakat gerçekten farm için gerekiyorsa bir yere kadar işlev sağlayacaktır. Onun yerine
bu yaratıkları birleştiren eklentiyi kullanmayı da tercih edebilirsin.
Mob ve item birleşimi için ultimatestacker kullanıyorum ama dediğini deneyeceğim teşekkürler

Mobları stacklemen lagı azaltmaktan çok lagı arttırır. Spawnerdan çıkanlar dışında stacklemeni tavsiye etmem.
TPS genel olarak 20 1.16.5 bir sunucu için gayet iyi. İşlemcin iyiyse muhtemelen çok bir sıkıntı yaşamazsın. Ultimate stacker plugini hata veriyor onu düzelt yeterli.

Ultimate Stacker ve Tab plugininde hata gördüm

Kod:
17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Disabled in 6ms
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] File plugins\TAB\errors.txt exists and is not empty. Take a look at the error messages and try to resolve them. After you do, delete the file.
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Hint: Found used PlaceholderAPI placeholder "%player_health_rounded%". Consider replacing it with plugin's internal "%health%" for better performance.
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Unknown animation "barcolors" used in configuration. You need to define it in animations.yml
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Unknown scoreboard "admin" set as default scoreboard.
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Unknown scoreboard "end" set as per-world scoreboard in world "world_the_end".
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] There were 4 startup warnings.
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Enabled in 18ms
[17:51:05] [pool-26-thread-53/INFO]: [TAB] Reloaded

Config dosyaları görmeden pek bir şey diyemeyeceğim ancak okuduklarıma göre "%player_health_rounded%" place holder apisini "%health%" a çevir daha iyi performans verir

"barcolors" animasyonu bulunamamış animations.yml yi bir kontrol et

Ve bilinmeyen scoreboardlar var "Admin" "end" bunları düzeltmek belki pek fayda etmez ama sunucundaki hataları giderir

Performans Ayarı yapmadıysan yapabilirsin büyük etkileri var ve geldik Ultimate Stacker pluginine log gosyalarına baya bir baktım ancak bir şey anlayamadım eğer çözüm bulunamazsa ultimate stacker plugininin yerine geçebilecek bir plugin kullanabilirsiniz

ek olarak; Bazı pluginlerin güncel değil güncel bir sunucuya sahipsin pluginlerini güncel tutmak önemli

Mobları stacklemen lagı azaltmaktan çok lagı arttırır. Spawnerdan çıkanlar dışında stacklemeni tavsiye etmem.
TPS genel olarak 20 1.16.5 bir sunucu için gayet iyi. İşlemcin iyiyse muhtemelen çok bir sıkıntı yaşamazsın. Ultimate stacker plugini hata veriyor onu düzelt yeterli.
Evet hatalardan dolayı ultimatestackerı kaldırdım. Sizin de dediğiniz gibi çoğu kişi bu tarz pluginlerin daha çok lag yaptığını söylüyor. Sildim çokta eksikliğini fark etmedim şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl