Bulundu AMETİST CRAFT YETKİLİ EKİP ARANIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benjamin17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.011
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Yaklaşık 2 yıldır açık olan Ametist Craft Survival|skywars|bedwars|skyblock sunucu yetkililerinin değiştirmek istemekteyiz. Bu yüzden işini iyi yapan, bize yardımcı olabilecek, kurallara ve takım çalışmasına uyan, verilen görevleri zamanında yerine getiren arkadaşlar aramaktayız.

Bizimle birlikte çalışmak isteyen kişilere bilgilendirme olarak adaletli bir sunucu yönetimimiz vardır ve kimsenin hakkını yemem. Kendi koyduğum kurallara uyarım(bazı sunucular gibi ben sunucunun sahibiyim ne istersem olur kafasında değilim.). Sunucu en az 1 2 yıl daha kapanmayacak olup p2w gibi para tuzağı olmayan bir sunucuyuz.

Şartlar:
- 16 yaşının üstünde olması(zorunlu değil)
-Sunucumuza oyuncu bulabilecek
-Discord durumuna veya açıklamasına sunucu ip yada DİSCORD linkini koyabilecek kişiler aramaktayım.

Alım Olacak Bölümler:
1x moderatör
1x rehber
2x destek ekip
3x reklam sorumlusu(şartları vs var DC üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ekstra olarak sunucunun reklam işleri ile ilgilenebilecek(topluluklara, forumlara ve YouTube gibi yerlere reklam verebilecek) kişiler aramaktayım.

İletişim bilgilerim ve başvuru formu:

DİSCORD adresim: benjamin17
Yetkili başvuru formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Hocam gördüğüm kadarıyla siz ekip değil, sunucuya oyuncu çekecek insan arıyorsunuz?

Hocam gördüğüm kadarıyla siz ekip değil, sunucuya oyuncu çekecek insan arıyorsunuz?
Hocam ekip aramaktayım sunucu için.

Şuan ki yetkili ekibim verdiğim görevleri yapmıyor ve böyle devam ederler ise 1 2 haftaya yetkilerini alacağım.

Tabikide yetkili ekibimin bana destek amaçlı haftada 2 3 kişi davet etmesi bence pek birşey değil bunu neredeyse her sunucu yapmanızı ister. Duruma sunucu davet linkimizi koyma sebebi ise daha kolay davet yapmalarını sağlamak.

Sunucu en az 1 2 yıl daha kapanmayacak olup p2w gibi para tuzağı olmayan bir sunucuyuz.
1693757231658.png

Bu söylediğiniz 2 şey çok iddalı birşey.
1. P2W para tuzağı olmayan, Pek inanmıyorum. Bunu deyipte uygulayan SADECE 1 TANE sunucu var (Oda yapım aşamasında) Diğer sunucular sadece yalanlarla "p2w" deyil deyip kelimeyi çeviriyor. Nasıl güvenebiliriz bu konuda? Yani hiçbir kanıt yok ortada dostum.
2. Kısacası bana oyuncu bul.... Hadi ama? Adam sunucun için yardım yapıp içindeki huzuru sağlicak ve sende ondan reklam istiyeceksin sadece? Hadi amaa
Sende anlıyorsundur acımı...

Sunucu en az 1 2 yıl daha kapanmayacak olup p2w gibi para tuzağı olmayan bir sunucuyuz.
Ekli dosyayı görüntüle 228626
Bu söylediğiniz 2 şey çok iddalı birşey.
1. P2W para tuzağı olmayan, Pek inanmıyorum. Bunu deyipte uygulayan SADECE 1 TANE sunucu var (Oda yapım aşamasında) Diğer sunucular sadece yalanlarla "p2w" deyil deyip kelimeyi çeviriyor. Nasıl güvenebiliriz bu konuda? Yani hiçbir kanıt yok ortada dostum.
2. Kısacası bana oyuncu bul.... Hadi ama? Adam sunucun için yardım yapıp içindeki huzuru sağlicak ve sende ondan reklam istiyeceksin sadece? Hadi amaa

Sende anlıyorsundur acımı...
1. Olarak Sunucuma gelerek p2w olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz hocam discordumu yukarıda bulabilirsiniz ve bana ulaşabilirsiniz. Size sunucu bilgilerini iletebilirim.

2. Olarak sunucumu dediğim gibi kapatmayı düşünmüyorum(sağlık sorunu vb sorun olmaz ise)ve zatende 2 yıldır açık bir sunucuyuz ve her ay kendi yaptığım paketleri satmaktan ve okuldan arttırdıklarım ile VDS, reklam ve paket alımlarını yapıyorum(önceki ismimiz ExtremeMC)

3.Olarak sunucum uzun süredir var ve oyuncu sayım gerçekten az ve bunu arttırmaya yönelik evet yetkililerinden oyuncu bulmasını istiyorum. Zaten sunucuda şuan huzuru sağlanacak bir ortam bile yok oyuncu olmadığı için. Sunucunun oynanmaya başladığı zaman ve benimde reklam verdiğim yerler olduğu zaman zaten yetkililerin, çok oyuncu gelebileceği için bu gibi işler ile ilgilenemeyeceklerini biliyorum.

Kısaca sunucuma istersen bir kaç gün deneme olarak seni yetkili yapabilirim hem sunucumuzda ki ortamı ve yönetimi görmüş olursun.

Son düzenleme:
Konu hala günceldir ve ekip arayışındayım halen

Güldüm, böyle bir üslupla bu iş olmaz. Parana yazık ediyorsun bu kafayla bu işin sonu kötü biter kapa sunucuyu biraz kendini geliştir derim.

Hocam sunucunuz 2 yıldır açıksa ve düzgün bir kitleye sahip değilseniz, bence sorunu kendinizde aramanız lazım. Açıkçası bir hafta önce açılan bir sunucu bile 100 kişileri görebilme imkanları varken 2 yıldır açık olan bir sunucunun sizin tabirinizle "gerçekten az" olmamalı, eğer ufak tefek bir iyi yanınız varsa bile varsa 20, yoksa 30-40 oyuncuya sahip olmalısınız.

Buna sebep olabilecek bazı faktörler ise;
- Kötü bir yönetime sahip olmak,
- Kötü veya yetersiz bir pazarlama(reklam) tekniği kullanmak,
- Kötü veya yetersiz, demode sistemlere sahip olmak,
- veya çok bahtsız/şanssız bir insan olmak.

Ekstradan, genellikle yetkili ekibi arayan sunucu sahipleri çok şey istiyor ve bunun karşılığında ise site kredisi gibi basit yöntemlere başvuruyorlar. Bence artık sunucu sahiplerinin biraz ceplerinden kısıp, işini iyi yapan yetkililere de ufak bir meblağ da olsa(örneğin 50TL, 100TL, 150TL vb.) paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Tabii bu benim şahsi fikrim.
Kişisel görüşlerim bunlardır.

İyi günler ve bol kazançlar dilerim, saygılarımla.

Güldüm, böyle bir üslupla bu iş olmaz. Parana yazık ediyorsun bu kafayla bu işin sonu kötü biter kapa sunucuyu biraz kendini geliştir derim.
Ben kendimi geliştirdim hocam zaten ve geliştirmeye devam ediyorum. Kendi paketlerimi yapıp sattığım bir takımım var ve paketlerimi alanda var.

Üslubumun neresi kötü olduğunu söylersen sevinirim. Gayet güzel bir şekilde sizinle konuşuyorum.

Bu kafayla dediğin şeyin ne olduğunu çözemedim. Sanki boş yere laf atmak için gelmişsin.

Hocam sunucunuz 2 yıldır açıksa ve düzgün bir kitleye sahip değilseniz, bence sorunu kendinizde aramanız lazım. Açıkçası bir hafta önce açılan bir sunucu bile 100 kişileri görebilme imkanları varken 2 yıldır açık olan bir sunucunun sizin tabirinizle "gerçekten az" olmamalı, eğer ufak tefek bir iyi yanınız varsa bile varsa 20, yoksa 30-40 oyuncuya sahip olmalısınız.

Buna sebep olabilecek bazı faktörler ise;
- Kötü bir yönetime sahip olmak,
- Kötü veya yetersiz bir pazarlama(reklam) tekniği kullanmak,
- Kötü veya yetersiz, demode sistemlere sahip olmak,
- veya çok bahtsız/şanssız bir insan olmak.

Ekstradan, genellikle yetkili ekibi arayan sunucu sahipleri çok şey istiyor ve bunun karşılığında ise site kredisi gibi basit yöntemlere başvuruyorlar. Bence artık sunucu sahiplerinin biraz ceplerinden kısıp, işini iyi yapan yetkililere de ufak bir meblağ da olsa(örneğin 50TL, 100TL, 150TL vb.) paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Tabii bu benim şahsi fikrim.
Kişisel görüşlerim bunlardır.

İyi günler ve bol kazançlar dilerim, saygılarımla.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Yönetim den bütün sunucu üyelerim memnun ve olduğuna eminim. Zaten yönetim kötü olduğunda vb. bir sorun olduğu zaman özgürce ifade edebilirler görüşlerini.

Reklam konusunda kesinlikle haklısınız. Ben yeterli zamanım kalmadığı için yeterli sayıda ve gerekli yerlere reklam veremiyorum. Bu yüzden yetkililerden haftada 2 kişi davet etmesi gibi bir kural koydum ki bu gene az çoğu yeni açılan sunucu günde 3 davet gibi bişey istiyor.

Sistemler de eklenebilecek 1 2 şey kaldı onun dışında ne ekleyebilirim oyuncuların fikirlerini alıyorum.

Şans konusunda gerçekten çok şanssız bir insanım

Yetkililere para vermeyi düşünüyorum işini gerçekten severek yapan birini bulursam.

Tavsiye verebilirsin daha fazla çok sevinirim.

Ben kendimi geliştirdim hocam zaten ve geliştirmeye devam ediyorum. Kendi paketlerimi yapıp sattığım bir takımım var ve paketlerimi alanda var.

Üslubumun neresi kötü olduğunu söylersen sevinirim. Gayet güzel bir şekilde sizinle konuşuyorum.

Bu kafayla dediğin şeyin ne olduğunu çözemedim. Sanki boş yere laf atmak için gelmişsin.

Öncelikle yaşınızın genç olduğunu varsayıyorum. Konuşma tarzınız, insanlara 18 yaşın altında bir birey olduğunuz izlenimi veriyor. Talebinizin mantıklı olduğunu söylemek zor, çünkü sunucuda yetkili arıyorsunuz ve ayrıca size reklam yapacak bir "köle" arıyorsunuz gibi görünüyor. Sizi kötülemek istesem bile, zaten her şey ortada olduğu için bu konuda bir şey söylememe gerek yok :) Potansiyeliniz var, ancak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Gelişim, sadece Minecraft oynamakla sınırlı değil, kültürel olarak da kendinizi zenginleştirebilirsiniz. En kötü ihtimalle bir kitap okumayı deneyebilirsiniz. Saygılarıml

Hocam şöyle ki yaptığın paketlerin parasını reklama harcarsan zaten sunucu tutacak, senin sunucun 2 yıldır açık ve ben adını namını duymadım. Sorun oyuncularda değilde sizde gibi, başarılar.

Öncelikle yaşınızın genç olduğunu varsayıyorum. Konuşma tarzınız, insanlara 18 yaşın altında bir birey olduğunuz izlenimi veriyor. Talebinizin mantıklı olduğunu söylemek zor, çünkü sunucuda yetkili arıyorsunuz ve ayrıca size reklam yapacak bir "köle" arıyorsunuz gibi görünüyor. Sizi kötülemek istesem bile, zaten her şey ortada olduğu için bu konuda bir şey söylememe gerek yok :) Potansiyeliniz var, ancak kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Gelişim, sadece Minecraft oynamakla sınırlı değil, kültürel olarak da kendinizi zenginleştirebilirsiniz. En kötü ihtimalle bir kitap okumayı deneyebilirsiniz. Saygılarıml
17 yasındayım. Büyüklerime ve kucuklerime göre saygılı konuşurum. Konuşma tarzının neresinde sorun var ise sadece sorun var demek yerine sorunun yerine söyleyin ve bende kendimi o yönde düzelteyim.

Dediğim gibi hocam yetkililerime haftada 2 davet yapmalarını istemem onları köle yapıyor ise evet sizin tabiriniz ile "KÖLE" arıyorum ve "KÖLEM" olmak isteyen kişiler var ise başvuru linki yukarıda. Size bu konu ile ilgili daha fazla açıklama yapmak istemiyorum. Şuanda gireceğiniz ve online ı çok az olan sunucuların %90 ı sizden günlük bir davet sayısı ister ve bunu yapmaz iseniz basitçe yetkili olamazsınız.

Galiba sunucular sadece görünen kısmını biliyorsunuz ki yorum yapıyorsunuz. Birçok sunucuda çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum ve kaç tanesinin ne gibi şartları olduğunu biliyorum :)

Kendimi kültürler olarak, sosyal ilişkiler olarak, teknolojik olarak ve daha aklıma gelmeyen birçok konuda geliştirdim ve hala da geliştiriyorum. Fakat size önerim biraz empati konusunda geliştirmeniz ve benim yerimde olsaydınız sizin gibi tek taraflı bir düşünce yapısına sahip biri ile nasıl konuşursunuz ?(köle arıyorum :) )

Hocam şöyle ki yaptığın paketlerin parasını reklama harcarsan zaten sunucu tutacak, senin sunucun 2 yıldır açık ve ben adını namını duymadım. Sorun oyuncularda değilde sizde gibi, başarılar.
Hmm haklısınız hocam reklam yerine sunucuyu geliştirmeye harcıyorum çoğu parayı galiba biraz daha az sıklıkla sunucusu güncelleme vermeli ve reklama abanmalıyım biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl