Bulundu AMETİST CRAFT YETKİLİ EKİP ARANIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benjamin17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şöyle ki yaptığın paketlerin parasını reklama harcarsan zaten sunucu tutacak, senin sunucun 2 yıldır açık ve ben adını namını duymadım. Sorun oyuncularda değilde sizde gibi, başarılar.
Reklam verebileceğim yerler onerebilirmisimiz

17 yasındayım. Büyüklerime ve kucuklerime göre saygılı konuşurum. Konuşma tarzının neresinde sorun var ise sadece sorun var demek yerine sorunun yerine söyleyin ve bende kendimi o yönde düzelteyim.

Dediğim gibi hocam yetkililerime haftada 2 davet yapmalarını istemem onları köle yapıyor ise evet sizin tabiriniz ile "KÖLE" arıyorum ve "KÖLEM" olmak isteyen kişiler var ise başvuru linki yukarıda. Size bu konu ile ilgili daha fazla açıklama yapmak istemiyorum. Şuanda gireceğiniz ve online ı çok az olan sunucuların %90 ı sizden günlük bir davet sayısı ister ve bunu yapmaz iseniz basitçe yetkili olamazsınız.

Galiba sunucular sadece görünen kısmını biliyorsunuz ki yorum yapıyorsunuz. Birçok sunucuda çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum ve kaç tanesinin ne gibi şartları olduğunu biliyorum :)

Kendimi kültürler olarak, sosyal ilişkiler olarak, teknolojik olarak ve daha aklıma gelmeyen birçok konuda geliştirdim ve hala da geliştiriyorum. Fakat size önerim biraz empati konusunda geliştirmeniz ve benim yerimde olsaydınız sizin gibi tek taraflı bir düşünce yapısına sahip biri ile nasıl konuşursunuz ?(köle arıyorum :) )
Puhahaha, hiç güleceğim yoktu. 9 yıldır sunucu geliştiriyorum bir kere reklam yapmasını istemedim yetkili olunması için...

Puhahaha, hiç güleceğim yoktu. 9 yıldır sunucu geliştiriyorum bir kere reklam yapmasını istemedim yetkili olunması için...
9 yıldır sunucu gelistirebiliyorsan zaten bütçen büyüktür ve zamanın da vardır. Yetkililerinden davet yapmasını istemezsin ...

Galiba yazdıklarımı okumuyosun ama buraya atayım.

3.Olarak sunucum uzun süredir var ve oyuncu sayım gerçekten az ve bunu arttırmaya yönelik evet yetkililerinden oyuncu bulmasını istiyorum. Zaten sunucuda şuan huzuru sağlanacak bir ortam bile yok oyuncu olmadığı için. Sunucunun oynanmaya başladığı zaman ve benimde reklam verdiğim yerler olduğu zaman zaten yetkililerin, çok oyuncu gelebileceği için bu gibi işler ile ilgilenemeyeceklerini biliyorum.

Burada dediğim gibi reklamlar ile ilgilenmeye zaman bulunca böyle birşey istemeyeceğimi belirtiyorum.

9 yıldır sunucu gelistirebiliyorsan zaten bütçen büyüktür ve zamanın da vardır. Yetkililerinden davet yapmasını istemezsin ...

Galiba yazdıklarımı okumuyosun ama buraya atayım.

Burada dediğim gibi reklamlar ile ilgilenmeye zaman bulunca böyle birşey istemeyeceğimi belirtiyorum.
Sorunun abzürtlüğü ve konunun garipliğini öncelikle anlaman gerekiyor, herşey bir kenera yetkilinin getireceği 3-5 kişi inanki çok gereksiz. Büyük sunuculara bak sunucularına 60k kişi giriyor oyuncusu 400-600 sunucusuna 30k kişi geliyor oyuncusu 100 basit bir oran orantı. Sunucun istediği kadar iyi olsun, reklam için büyük bir bütçen olmadıkça okul harçlığını sunucuya yatıran birinden fazlası olamazsın. Malesef gerçekler acıdır.

Sorunun abzürtlüğü ve konunun garipliğini öncelikle anlaman gerekiyor, herşey bir kenera yetkilinin getireceği 3-5 kişi inanki çok gereksiz. Büyük sunuculara bak sunucularına 60k kişi giriyor oyuncusu 400-600 sunucusuna 30k kişi geliyor oyuncusu 100 basit bir oran orantı. Sunucun istediği kadar iyi olsun, reklam için büyük bir bütçen olmadıkça okul harçlığını sunucuya yatıran birinden fazlası olamazsın. Malesef gerçekler acıdır.
Sorun derken ne anlamda olduğunu anlamadım ortada bir sorun yok sorduğum bir soruda yok(her iki anlamda da cevap veriyorum farkındaysan).

Okul harçlığı meselesi hakkında dediklerini ciddiye almıyorum sadece okul harçlığı gibi küçük bir miktar yatırsam sunucuyu 2 yıl devam ettiremem zaten düşününce biraz.

Yazları çalışıyorum bu paranın bir kısmı dershane bir kısmı kendi ihtiyaçlarım bir kısmını da sunucuya ayırıyorum.

Bizi büyük sunucularda kıyaslamak biraz saçma biz büyük bir sunucu değiliz. Zaten yazdığın oranları ve yazıları anlamadım biraz dil bilgisi kullansan biraz noktalama işaretleri kullansan iyi olur iç içe hepsi.

Yetkilinin getirdiği oyuncuları küçümsemek saçma hepsi 2 3 arkadaşını getirse ve bunlar sunucun da arkadaşı yetkili diye oynasa bir süre sonra geliştiği için ve başka insanlarda oynadığı için kalıcı bir kemik kitle olucak. Bunlar da başka arkadaşına onersene bu sunucuyu yavaş ta olsa bir büyüme gerçekleşir.

Ben maalesef kefil olamam hocam, internette biraz gezinseniz bulursunuz aslında.
İsim olarak değilde vermemi önerdiğiniz yerler mesela

Bildiklerim topluluklar forumlar ve YouTube bunun dışında bildiğiniz varmıdır acaba ?

İsim olarak değilde vermemi önerdiğiniz yerler mesela

Bildiklerim topluluklar forumlar ve YouTube bunun dışında bildiğiniz varmıdır acaba ?
Tavsiyem ücret vermeden de reklam yapabilirsin TikTok ve YouTube Shorts videoları çekip kendiniz paylaşım yapabilirsiniz illaki katkısı olacaktır

Tavsiyem ücret vermeden de reklam yapabilirsin TikTok ve YouTube Shorts videoları çekip kendiniz paylaşım yapabilirsiniz illaki katkısı olacaktır
Çok yapmayı istiyorum fakat bilgisayarım onu yapabilmek için uygun değil yinede saolun

Çok yapmayı istiyorum fakat bilgisayarım onu yapabilmek için uygun değil yinede saolun
Hocam arkadaşın dediği gibi yapabilirsin, bir noktada sistemlerde önemli fakat sistemi o kadar iyi olmayıpta 100 gören sunucular gördüm sadece reklam yaparak

Hocam arkadaşın dediği gibi yapabilirsin, bir noktada sistemlerde önemli fakat sistemi o kadar iyi olmayıpta 100 gören sunucular gördüm sadece reklam yaparak
Hmm anladım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Hala ekip arkadaşı aramaktayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl