NorvanGames
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- Mithrandir
- X
- @AhmetYl81556502
Discord:
⌠Mithrandir⌡#7188
⌠Mithrandir⌡#7188

VirusluMaske#8318
Benim için bir problem yok anca mc-tr ye konu açınca iade etmek geldi aklınıza dün fast ödemesi ile yarım saat içinde ödememin yapılmasını istemiştim. Sabah'a kadar taviz verdim baktım gelmemiş...Ekli dosyayı görüntüle 162140Para iadesi yapıldı normal olarak . Revize hakkı sunuldu kabul etmedi. Arada yapımıcının hakkı verilmeden paranın tamamı verilmez . Sipariş vermeden önce bilgilendirme var Satış sözleşmesi diye bir kategori . orayı tam okuyup ona göre sipariş verin. Ne Sipariş veren kisi nede yapan kişi arasında tatsızlık çıkmasın boşu boşuna .
⌠Mithrandir⌡#7188
Kendisi ilk başta iadeyi kabul etmedi . kendisi mctr ye konu açıcam dedi siz bilirsiniz dedik en son yazışmadada da para idadesi istedi ki konu açmadan öncede ücretini kabul edebilirdi. Ücreti geri ödeyecek arkadaş şehir dışında idi .Benim için bir problem yok anca mc-tr ye konu açınca iade etmek geldi aklınıza dün fast ödemesi ile yarım saat içinde ödememin yapılmasını istemiştim. Sabah'a kadar taviz verdim baktım gelmemiş...
Demekki medyaya oynayınca bir şeyler dizginleniyormuş. İyi günler hocam bu konu burada benim için bitmiştir artık fakat, başka insanlar bu ekip ve kişiler ile böyle sıkıntılar yaşayabilir. ( siz de dahil ) o yüzden konunun kapanmasının talebini istemiyorum.

VirusluMaske#8318
Kendisi dediğiniz kişiyi anlamadım.Kendisi ilk başta iadeyi kabul etmedi . kendisi mctr ye konu açıcam dedi siz bilirsiniz dedik en son yazışmadada da para idadesi istedi ki konu açmadan öncede ücretini kabul edebilirdi.
eymenozerr
eymenozerr
evetbu alperenjr g*vizyonu koruyan alperenjr miEkli dosyayı görüntüle 162141
LuckyBea#9640
⌠Mithrandir⌡#7188
biz banlamadık kendisi ayrıldı . Ayrıca konuyu açmadan iade de ederdik bilip bilmeden konuşuyorsun kendisi istemedi.@sTak3 ün müşteri yorumunu silip üstüne banlamışsınız sizce kim hatalı?

VirusluMaske#8318
Ss lere bakarsan iademi istediğim açıka ortada ve evet kendim ayrıldım iadem yapıldıktan sonra...biz banlamadık kendisi ayrıldı . Ayrıca konuyu açmadan iade de ederdik bilip bilmeden konuşuyorsun kendisi istemedi.
⌠Mithrandir⌡#7188

VirusluMaske#8318
Tehdit etmedim, yaptım.Siz ekibimizin ismini karalamak ve forumda konu açmak için tehdit etmeseydiniz belki daha farklı olur bizde istediğinizi yapabilirsiniz biz size revize hakkı sunuyoruz siz kendiniz kabul etmediniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!