Çözüldü AlperenJR ve DETAPROJECT Sahtekarlığı, Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sTak3

Karannes Community
Elmaslar
5
Discord İzni
Minecraft
KutayKeskin

Discord:

VirusluMaske#8318

Yav kardeşim diye başlamak istedim şu saçma konunun içeriğini bahsettikten sonra buraya çatır çatır, kendi tarafımı hiç sansürlemeden konunun içeriğini görsel olarak atacağım.

Yav kardeşim... Tamam harita yapıyorsunuz anladık. Tamam sözleşmeniz var... Sesli sohbetten oluşturulduktan sonra hiçbir şekilde sözleşmeden bahetmeden ve sözleşme şartlarına uyulmaksızın yapılan işin belirtilen sözleşmeyle uyumluluğu olamaz. Sözleşme dediğin çift taraflıdır, hazırlanan ve hazırlayan tarafın imzası gerekmektedir. Bu bahsettiğin sözleşmenin adı olsa olsa Kullanım Şartları olur, onun da hem resmi bir firma olmadığınız için hem de olsanız bile Kullanım Şartlarına tarafınızdan uyulmaması ve güncellenmemesi sonucu eskiyen şartların yeni şartlar ile uyumlu olmaması nedeni ile gerçeliliği iddia bile edilemez.
Abilerim kardeşlerim arkadaşlarım. DetaProjectten bir alışveriş yaptık, samimiyet kurduk. Kurmayacakmışız... Pişmanız. Gelin, görün olay nasıl dönüyor ne konuşulmuş kim haklı kim haksız karar verin.

Dipnot: Harita detayları sesli sohbette konuşuldu, bana da " kısa bir bahsetsen destek talebine yeterli " dediler...

0-4.PNG
0-3.PNG
0-2.PNG
0-1.PNG

Özelden de arkadaşın kendisine belirttiğim halde gelip bana bitmeden yorum yapma dedi

özelmesaj.PNG

Ss Lere devam ediyorum ;

1.PNG

2.PNG

3.PNG
4.PNG
5.PNG
6.PNG
7.PNG
8.png
9.PNG
10.PNG
11.PNG
12.PNG

Geçmiş olsun. Eskiden Alperenin ortağıydım daha sonra ayrılma kararı aldım. İyikide ayrılmışım.

kaç tl ödediniz?

kaç tl ödediniz?
50 TL ödeyecektik %50 si olarak konuşuldu 25 TL :D Çok miktar para değil ama küçük yaşlardaki kardeşlerimiz için 25 TL iyi para... Gidip iş yapmasınlar.

Aslında map güzel duruyor sözelşme olayına üzüdüm
Yok map seste konuşulduğu gibi değil hatta bir builder arkadaşım astronot tamamen schematic dedi zaten. Hoş bir görüntüye sahip değil... Fake Lobby olsa neyse biz bunu lobi olarak kullancaktık demekki Türkiye'de ki arkadaşlar fantastik şeyler yapmak için 1000 2000 tl den aşağı ücret almıyorlar...

Yok map seste konuşulduğu gibi değil hatta bir builder arkadaşım astronot tamamen schematic dedi zaten. Hoş bir görüntüye sahip değil... Fake Lobby olsa neyse biz bunu lobi olarak kullancaktık demekki Türkiye'de ki arkadaşlar fantastik şeyler yapmak için 1000 2000 tl den aşağı ücret almıyorlar...
Zaten astronot scheamtic paylaşılmış birşey :(

50TL özel harita alıyorsunuz bence oradaki harita fiyatına göre çok iyi. Ek olarak rica ediyorum şu saçma sapan yazıya sözleşme demeyiniz. Çünkü bir geçerliliği yok :)

50TL özel harita alıyorsunuz bence oradaki harita fiyatına göre çok iyi. Ek olarak rica ediyorum şu saçma sapan yazıya sözleşme demeyiniz. Çünkü bir geçerliliği yok :)
Dedim ya, hizmet şartları olur olursa diye...
Sözleşme'nin geçerliliği yok olsa bile uyulmamış...

Dedim ya, hizmet şartları olur olursa diye...
Sözleşme'nin geçerliliği yok olsa bile uyulmamış...
bana göre adamların bir suçu yok.
1613997352940.png

25TL ödeme yapılmış ve istediğiniz gibi olmadığı söylemişsiniz. Kusura bakmayında 25TLlik bir üründen ne bekliyordunuz? Verdiğiniz paranın karşılığı verilmiş. 25 TL karşılığında yapılmış olan yapı beğenmeniz sizin suçunuz ki olayı yükseltmişsiniz. Adam akıllı bir mimara gitseniz 50TL kılını kıpırdatmayacağını söyler :) veya 1 2 tane ağaç yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl