Çözüldü AloneTR #1770 | Sorunsalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam bir bruh moment.

Emek hırsızları.

AloneTR#1770 discord isimli benim eski ortağım güvendim 2 hafta önce dedi sunucu açak gel dedi bana plugin paketini yaptırdı dün dedi ve paketi yaptırdıktan sonra ortaklıktan attı paketimi sil dedim silmedi aşşağıda kanıtlar.

Ekli dosyayı görüntüle 152514

Ekli dosyayı görüntüle 152515 (paket açılıyor)

https://www.mc-tr.com/konu/predys-network-cok-yakinda.90169/

Zaten daha önce tanıtım yapmıştım aynı plugin paketi aynı map (map) benim tarafımdan yapılmıştır

Hatta sunucuda ki kar savaş sistemi bile @ahmet50042 ve ben tarafından yapılmıştır.

Sizden ricam sunucusu açılsa bile bu emek hırsızının sunucusuna gitmeyin nolur :)
kanka ilk önce geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

fakat sen sanırım Kara Liste kurallarına bakmadın çünkü kurallara baktığıma göre konu başlığının sonu Sorunsalı diye bitmemelidir diye yazıyor ama değiştir bence konu başlığını konunun silebilirler

Sanal Ortamda böyle kişilerle karşılaşman çok normal benimde peşime takılmıştı böyle birisi çalıştığım firmadan atılıyorum beni dolandırıcılıkla suçlamıştı.

kendi paketi internette yayılmış
Benim paketim ve onun paketi 2 3 aynı özelliği taşıyor diye özel yaptırdığım paketi bende istemesi.
vermeyince malesef günde 3 hesap açıp merhaba efendim bi paket alıcaktım dediğide oldu :D

allah kolaylık versin dikkat edin iyi forumlar..

Sorunu Çözebildiniz mi bari?

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl