Aldatıldığında ne hisseder ve ne yaparsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka arkadasima instadan yazmistim ×yi seviyorum ben diyemiyorim sen yazsana erdem seni seviyormus diye o yazdi sonra bende bilmiyormus gibi yazdim oda biliyorim zaten dedi ? birde ikimizinde ismi (e) ikimizinde soyadi (e) ile basliyordu

Adım e ile başlıyor ama Allah'tan soyadım e ile başlamıyor işin sonu iyi değildi yoksa. :D Neyse hocam ben bi kızın arkasından 5 ay koştum beni seviyor sanmıştım sırf onun için nefret ettiğim kankasıyla konuşmak zorundaydım. Sonra bi gün cesaret geldi annesini aradım felan İSTEMİYORUM! İSTEMİYORUM! diye bi bağırdı o zaman sevgisini anladım peki teşekkürler dedim kapattım ve her yerden engelledim. Sonra arkadaşla beraber eve gidiyorduk o sıra anayoldan geçerken böyle bi yürüyemez oldum değişik oldum yani sonra tam araba çarpacaktı dostum beni kurtardı. Sonra 1 ay geçti instagramdan ekledi beni nasıl buldu bilmiyorum neyse biraz tartışdık sonra bana söyletme dedi ne söyliceksin artık canım yanmıyor merak etme dedim o da bana ben başkasını seviyorum dedi direkt engeli bastım o günden sonra kimle sevgili olduysam ya aldattı ya da terk etti ama o 5 aydan sonra alıştığım için artık aldatsalarda üzülmüyorum. Çünkü alıştım. Beni kaybettikleri için onlar üzülsün .d

Kafama sıkarım ve.. (ölürüm omg)

Ben rahat şekilde gözlerinin içine bakarak yalan söylerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl