nexi
nexi is the best!
Kanka arkadasima instadan yazmistim ×yi seviyorum ben diyemiyorim sen yazsana erdem seni seviyormus diye o yazdi sonra bende bilmiyormus gibi yazdim oda biliyorim zaten dedi ? birde ikimizinde ismi (e) ikimizinde soyadi (e) ile basliyordu
Adım e ile başlıyor ama Allah'tan soyadım e ile başlamıyor işin sonu iyi değildi yoksa. :D Neyse hocam ben bi kızın arkasından 5 ay koştum beni seviyor sanmıştım sırf onun için nefret ettiğim kankasıyla konuşmak zorundaydım. Sonra bi gün cesaret geldi annesini aradım felan İSTEMİYORUM! İSTEMİYORUM! diye bi bağırdı o zaman sevgisini anladım peki teşekkürler dedim kapattım ve her yerden engelledim. Sonra arkadaşla beraber eve gidiyorduk o sıra anayoldan geçerken böyle bi yürüyemez oldum değişik oldum yani sonra tam araba çarpacaktı dostum beni kurtardı. Sonra 1 ay geçti instagramdan ekledi beni nasıl buldu bilmiyorum neyse biraz tartışdık sonra bana söyletme dedi ne söyliceksin artık canım yanmıyor merak etme dedim o da bana ben başkasını seviyorum dedi direkt engeli bastım o günden sonra kimle sevgili olduysam ya aldattı ya da terk etti ama o 5 aydan sonra alıştığım için artık aldatsalarda üzülmüyorum. Çünkü alıştım. Beni kaybettikleri için onlar üzülsün .d