Sponsorlu banner

ÜcretliAlanında uzman geliştirici arıyorsanız, konuya davetlisiniz.

unknown-dev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
47
Minecraft
UnknownDev

Discord:

unknownstoretr

Merhaba, ben Arda. 21 yaşındayım. Minecraft sektöründe 6 yılı aşkın süredir birbirinden farklı işlerde çalıştım. Onun dışında son 1 yıldır internet siteleri, masaüstü web uygulamaları ve arayüz tasarımları alanında da çalışmalar yapıyorum. Aradığım uzun vadeli; devamlılığı olan bir proje veya sunucularda yer almak.

Projenize şu yeteneklerim ile katkıda bulunabilirim:
- ItemsAdder, Oraxen ve Nexo gibi güncel eklentiler üzerinde tasarımlar ve konfigürasyon düzenlemeleri yapabilirim.
- Tüm yeni nesil eklentiler üzerinde çalışabilirim.
- İstendiği şekilde bir özel eklenti geliştirebilirim.
- İnternet sitesi üzerinde geliştirmeler yapabilir veyahut yeni bir internet sitesi oluşturabilirim.
- Eş zamanlı çalışan entegre uygulamalar, internet siteleri ve eklentiler geliştirebilirim.
- Sunucunuz için optimizasyon ayarlamaları yapabilirim.
- Herhangi bir oyun modunda altyapısı dahil olmak üzere sıfırdan bir paket geliştirebilirim.
- Sizin için ister entegreli ister entegresiz masaüstü ve mobil uygulamarı geliştirebilirim.
- ve daha birçok şey...

Yaptığım çalışmaları görmek ve hakkımda daha fazla bilgi edinmek için Discord üzerinden bana mesaj gönderebilirsiniz: aardyy_

Hem Minecraft tarafında 6 yıllık tecrübe hem de web, mobil ve eklenti geliştirme gibi geniş bir yelpazede hizmet sunman çok güzel. Katılacağın projeye değer katacağına eminim Umarım vizyonuna uygun, uzun soluklu ve emeğinin karşılığını alabileceğin sağlam bir ekiple anlaşırsın. Başarılar dilerim

Hem Minecraft tarafında 6 yıllık tecrübe hem de web, mobil ve eklenti geliştirme gibi geniş bir yelpazede hizmet sunman çok güzel. Katılacağın projeye değer katacağına eminim Umarım vizyonuna uygun, uzun soluklu ve emeğinin karşılığını alabileceğin sağlam bir ekiple anlaşırsın. Başarılar dilerim
Değerli mesajın için teşekkür ederim. Hayırlısı ne ise o olsun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl