unknown-dev
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 46
- Minecraft
- UnknownDev
Discord:
unknownstoretr
Merhaba, ben Arda. 21 yaşındayım. Minecraft sektöründe 6 yılı aşkın süredir birbirinden farklı işlerde çalıştım. Onun dışında son 1 yıldır internet siteleri, masaüstü web uygulamaları ve arayüz tasarımları alanında da çalışmalar yapıyorum. Aradığım uzun vadeli; devamlılığı olan bir proje veya sunucularda yer almak.
Projenize şu yeteneklerim ile katkıda bulunabilirim:
- ItemsAdder, Oraxen ve Nexo gibi güncel eklentiler üzerinde tasarımlar ve konfigürasyon düzenlemeleri yapabilirim.
- Tüm yeni nesil eklentiler üzerinde çalışabilirim.
- İstendiği şekilde bir özel eklenti geliştirebilirim.
- İnternet sitesi üzerinde geliştirmeler yapabilir veyahut yeni bir internet sitesi oluşturabilirim.
- Eş zamanlı çalışan entegre uygulamalar, internet siteleri ve eklentiler geliştirebilirim.
- Sunucunuz için optimizasyon ayarlamaları yapabilirim.
- Herhangi bir oyun modunda altyapısı dahil olmak üzere sıfırdan bir paket geliştirebilirim.
- Sizin için ister entegreli ister entegresiz masaüstü ve mobil uygulamarı geliştirebilirim.
- ve daha birçok şey...
Yaptığım çalışmaları görmek ve hakkımda daha fazla bilgi edinmek için Discord üzerinden bana mesaj gönderebilirsiniz: aardyy_
Projenize şu yeteneklerim ile katkıda bulunabilirim:
- ItemsAdder, Oraxen ve Nexo gibi güncel eklentiler üzerinde tasarımlar ve konfigürasyon düzenlemeleri yapabilirim.
- Tüm yeni nesil eklentiler üzerinde çalışabilirim.
- İstendiği şekilde bir özel eklenti geliştirebilirim.
- İnternet sitesi üzerinde geliştirmeler yapabilir veyahut yeni bir internet sitesi oluşturabilirim.
- Eş zamanlı çalışan entegre uygulamalar, internet siteleri ve eklentiler geliştirebilirim.
- Sunucunuz için optimizasyon ayarlamaları yapabilirim.
- Herhangi bir oyun modunda altyapısı dahil olmak üzere sıfırdan bir paket geliştirebilirim.
- Sizin için ister entegreli ister entegresiz masaüstü ve mobil uygulamarı geliştirebilirim.
- ve daha birçok şey...
Yaptığım çalışmaları görmek ve hakkımda daha fazla bilgi edinmek için Discord üzerinden bana mesaj gönderebilirsiniz: aardyy_