alan adı ve vds için hosting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş şok'dan saganetwork sunucusu almış, başka bir hosting bilmiyor, onca kişi
tam tersini söylese de haklı çıkmak için kırk takla atıyor.

Konudan bağımsız yaşını ve projelerini söyler misin? Yaşını doğrulamak için
discord sese seve seve geçerim :)

Arkadaş şok'dan saganetwork sunucusu almış, başka bir hosting bilmiyor, onca kişi

kasa bakar mısınız
minecraft 8gb stokta kaldı mı
1766952913997.webp

Migros kasasında hosting ne geziyor la

Domain için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin gayet kolay ve ucuz fiyatları mevcut malesef makine olarak birşey söylemicem şuandaki piyasayı takip etmiyorum bütcen olduğu gibi alman firmalarına geçiş sağlayabilirsin hetzner gibi

Instagram veya Discord paylaşın

Domain Spaceship, hosting nodesty bitti.

Oyunlayıcının DDOS korumasına pek güvenemiyorum. Oculeth zamanında sunucuma saldırı oldugunda DDOS korumaları hiçbir işe yaramamıştı. Oyunlayıcı diyen arkadaşların ezbere konuştuğunu düşünüyorum.

1. VDS

- Minecraft sunucularında işlemcinin tek çekirdek performansı her şey(benim için). İntel xeon işlemcili sunuculardan uzak dur(bana göre) mutlaka Ryzen(tercihen 5950x 7950x veya 9950x) serisi tercih et.

A. Fiyat/Performans = Keyubu

- İşlemci okarak Ryzen 9 kullanıyorlar.

- Giriş seviyesi Ryzen paketleri genelde uygundur.

- Hazır Minecraft paketleri var.

- Destek taleplerine bazen geç dönüyorlar.

B. Performans Odaklı: SagaNetwork veya Anksoft.

Anksoft:

- Yıllardır piyasada.

- Daha kurumsal ve stabil bir yapıları var.

- DDoS korumaları ve yurt dışı lokasyonlu saldırılar için oldukça iyi.

SagaNetwork:

- Çok güçlü işlemciler sunuyor.

- Lag sorunu minimum oluyor genelde.

2. DOMAİN

- Hosting firmalarından alan adı almanı önermem. O firmayla kavga edersen ya da firma kapanırsa alan adın arada kaynar. Alan adını köklü sadece bu işi yapan firmalardan alıp VDS e yönlendirmek en güvenli yol.

- Google Domains kapandı. Bu yüzden şu an hosting.com.tr veya METUnic (ODTÜ nün vakfı. Özellikle .com.tr için en ucuzu).

- Eğer bütçen kısıtlıysa ilk etapta .com.tr domain al.
en kötü firmaları önermeyi geçtim artı yanları bile tam tersi olmuş, saganın yıllardır oversell ve cpu sorunu var aldığım bir makinede chunk açmadan afk vanilla sunucuda oyuncu girmeden bile yüksek cpu olmasına rağmen çöküyordu cant keep up geliyordu lagsız güçlü işlemci yazmışsın, keyubu oversell kalitesiz, anksoft ile pek kurumsal ve profesyonel denilecek deneyimler yaşamadım maalesef,

Konulara lütfen yetersiz bilgilerle yorum atmayın yok chatgpt ile cevap veren mi dersin yok bilmediği halde cevap vermeye çalışan mı dersin yok düpedüz yanlış konuşan mı dersin bu cevapların yarardan çok zararı var.

1. VDS

- Minecraft sunucularında işlemcinin tek çekirdek performansı her şey(benim için). İntel xeon işlemcili sunuculardan uzak dur(bana göre) mutlaka Ryzen(tercihen 5950x 7950x veya 9950x) serisi tercih et.

A. Fiyat/Performans = Keyubu

- İşlemci okarak Ryzen 9 kullanıyorlar.

- Giriş seviyesi Ryzen paketleri genelde uygundur.

- Hazır Minecraft paketleri var.

- Destek taleplerine bazen geç dönüyorlar.

B. Performans Odaklı: SagaNetwork veya Anksoft.

Anksoft:

- Yıllardır piyasada.

- Daha kurumsal ve stabil bir yapıları var.

- DDoS korumaları ve yurt dışı lokasyonlu saldırılar için oldukça iyi.

SagaNetwork:

- Çok güçlü işlemciler sunuyor.

- Lag sorunu minimum oluyor genelde.

2. DOMAİN

- Hosting firmalarından alan adı almanı önermem. O firmayla kavga edersen ya da firma kapanırsa alan adın arada kaynar. Alan adını köklü sadece bu işi yapan firmalardan alıp VDS e yönlendirmek en güvenli yol.

- Google Domains kapandı. Bu yüzden şu an hosting.com.tr veya METUnic (ODTÜ nün vakfı. Özellikle .com.tr için en ucuzu).

- Eğer bütçen kısıtlıysa ilk etapta .com.tr domain al.
teşşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl