ajLeaderBoards hologram Board does not exist BDNE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Squid

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
ySquid

Discord:

zsquid

1718095247442.png

Bu hatayı alıyorum yardım edebilecek var mı?

/papi ecloud download Statistic yaz ardından /papi reload komutunu gir. Daha sonra /ajlb add %statistic_player_kills% yer tutucusunu ekleyin.

/papi ecloud download Statistic yaz ardından /papi reload komutunu gir. Daha sonra /ajlb add %statistic_player_kills% yer tutucusunu ekleyin.

onu yaptım şimdi scoreboarddaki killeri nasıl sıfırlayabilirim %statistic_player_kills%/%statistic_deaths% orda bu ikisini kullanıyorum

world klasörüne girin orada playerdata görüceksin içine gir ve orada bulunan her şeyi sil ve sunucuyu yeniden başlat
ama bunu yaparken dikkatli ol çünkü bütün envanterler silinir.

world klasörüne girin orada playerdata görüceksin içine gir ve orada bulunan her şeyi sil ve sunucuyu yeniden başlat
ama bunu yaparken dikkatli ol çünkü bütün envanterler silinir.
Envaneterleri silmeden sadece kill ve ölümleri silmenin yolu var mı?

Pardon world klasöründe bulunan stats dosyasının içerisindeki şeyleri silmen gerekiyor.

Ondan önce sıralamaları böyle eklemeyi dener misin?
/ajlb add STATISTIC_PLAYER_KILLS
/ajlb add STATISTIC_DEATHS

Ondan önce sıralamaları böyle eklemeyi dener misin?
/ajlb add STATISTIC_PLAYER_KILLS
/ajlb add STATISTIC_DEATHS
Hologramı düzelttim ama herkesin envanterini vs silmeden nasıl killleri sıfırlayabilirim

Hologramı düzelttim ama herkesin envanterini vs silmeden nasıl killleri sıfırlayabilirim
ajLeaderboards eklentisinin dosyaları içerisinde data mevcut onları silip dener misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl