MartiniBiancoo
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
.plus - AiakosMC | DAHA YENİ! | Mevsimler | Kanlı Ay | 12 Farklı Ejderha | Yetenekler | Makineler | Farklı Maden Ve Eşyalar | SlimeFun ! | Ödüllü Turnuvalar |
Maplerin Hepsi Bize Aittir. Sunucu ile alakalı gifler: AiakosMC ekibi olarak elimizden geldiğince profesyonel bir iş çıkartmaya çalıştık , eğer bu yolda birilerinin kalbini kırdıysak affola. Sunucu konusu sürekli güncellenecek , gifler eklenecek. Büyük ihtimalle sunucunun açılışından...
www.mc-tr.com
- Sunucumuz yaklaşık 2 aydır açık ve yakında tekblok ekleyerek hub yapmayı planlıyoruz. Ayrıca maplerimizin hepsi bize aittir.
İletişim Bilgileri
- Discord ! MartiniBiancoo#0123
Alım Yapılacak Bölümler - Youtuber
- Sponsor
- Rehber (
)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kişilerde Aradığımız Özellikler - İşinde tecrübeli , olgun ve çocuksu hareketler sergilemeyen kişiler aramıza katılmakta zorlanmayacaklardır.
Sunucu Hakkında
- Sunucu 1.16.5 olarak açılıp her zaman son sürüm devam ettirilecektir. Sürekli güncellemeler gelip gelişmeye devam edecektir. Sunucuyu şu anlık iki kişi geliştiriyoruz. Discord sunucumuzda anlık olarak güncelleme notları paylaşılıyor , discord adresime istek gönderip bize destekte bulunabilirsiniz.
- Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, başvurularınızı bekliyoruz.
- Sistemlerin hepsi bu kadar değil fazla spoiler olmasın diye bir kısmını attım.
Açacağımız sunucunun özgün olması için uğraşıyoruz , siz de fotoğraflarda veya herhangi bir yerde gördüğünüz daha önce başka sunucularda kullanılan prefix , tag gibi görünüşe dayalı özellikleri bize bildirirseniz çok mutlu oluruz. Eğer özgün olmazsak sunucu açıldığında bazı kişiler gelip ''şu tasarım bana ait , bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm'' gibi söylemlerde bulunacaklar. Sunucuya ait anlık güncellemelerin hepsi discord sunucumuzda paylaşılıyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: