Bulundu AiakosMC | HUB | Makineler | Rehber, sponsor ve youtuber alımları aktif ! [Güncel!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartiniBiancoo

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Minecraft
noname
aiakosbanner.gif
1613224657084.png

1613224544108.png

1613234601253.png

1613234607255.png

1613234685277.png

1613235470698.png

slimefun.gif

1615849088637.png

Sunucu Bilgileri
  • Sunucumuz yaklaşık 2 aydır açık ve yakında tekblok ekleyerek hub yapmayı planlıyoruz. Ayrıca maplerimizin hepsi bize aittir.

İletişim Bilgileri
  • Discord ! MartiniBiancoo#0123

Alım Yapılacak Bölümler
  • Youtuber
  • Sponsor
  • Rehber (
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    )

Kişilerde Aradığımız Özellikler
  • İşinde tecrübeli , olgun ve çocuksu hareketler sergilemeyen kişiler aramıza katılmakta zorlanmayacaklardır.

Sunucu Hakkında
  • Sunucu 1.16.5 olarak açılıp her zaman son sürüm devam ettirilecektir. Sürekli güncellemeler gelip gelişmeye devam edecektir. Sunucuyu şu anlık iki kişi geliştiriyoruz. Discord sunucumuzda anlık olarak güncelleme notları paylaşılıyor , discord adresime istek gönderip bize destekte bulunabilirsiniz.

• Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, başvurularınızı bekliyoruz.
  • Sistemlerin hepsi bu kadar değil fazla spoiler olmasın diye bir kısmını attım.

Açacağımız sunucunun özgün olması için uğraşıyoruz , siz de fotoğraflarda veya herhangi bir yerde gördüğünüz daha önce başka sunucularda kullanılan prefix , tag gibi görünüşe dayalı özellikleri bize bildirirseniz çok mutlu oluruz. Eğer özgün olmazsak sunucu açıldığında bazı kişiler gelip ''şu tasarım bana ait , bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm'' gibi söylemlerde bulunacaklar. Sunucuya ait anlık güncellemelerin hepsi discord sunucumuzda paylaşılıyor.

Ekli dosyalar

• aiakosbanner.gif
    aiakosbanner.gif
    740,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Sunucunuz çok hoş gözüküyor fakat daha çok sistemleri belirtseydiniz iyi olabilirdi umarımiyi bir ekip arkadaşı bulabilirsin iyi forumlar.

Sunucunuz çok hoş gözüküyor fakat daha çok sistemleri belirtseydiniz iyi olabilirdi umarımiyi bir ekip arkadaşı bulabilirsin iyi forumlar.

Yapım aşamasında olduğumuz için sistemleri pek eklemek istemedim ama birazını eklerim teşekkürler tavsiye için

Umarım dilediğiniz şeyleri yerine getirir dilediğinizi başarırsınız iyi forumlar

discord adresi yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl