HyperionDev
Her zaman, en iyisi!
- Elmaslar
- 494
- Discord İzni

- Minecraft
- HyperionDev
Discord:
efekurban

efekurban
airbender#2917
Güzel yorumun için teşekkürler <33 loop'dan daha sağlıklı olmuş, eline sağlık
noxywashere
airbender#2917
Güzel yorumunuz için teşekkürler, Skript kod yazma açısından biraz daha pratiğe kaçtığı için ona yönelmiştim, ilerleyen zamanda ufak bir eklenti sürprizi yapmak isterim <3Güzel bir skript olmuş fakat plugin tarafına yönelerek bu skriptini güncelleyebilirsen gerçekten daha sağlıklı olacaktır, ilginç bir spawner çeşidi. Başarılarının devamını diliyorum. :)
airbender#2917
Güzel düşünülmüş, harika fikir.
Kod da gayet iyi. Eline sağlık, başarılar dilerim.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim <3Birçok büyük sunucuda eklenti halini görüyordum, ücretsiz skript halini paylaşmanız gayet hoş geliştirilebilir başarılar.
Propenthia#0046
airbender#2917
Toplayıcı önerinizi discordda anlatırsanız eklemeye çalışırım. Güzel yorumunuz için teşekkürler <3Çok güzel olmuş birde bunun yanına toplayıcı olsa mükemmel olabilirdi. Ellerinize sağlık.
Propenthia#0046
Minyon da ki toplayıcı sistemi gibi birşey olsun bir yere ayarlansın sonra o toplayıcıda ayarlar olsun otomatik satma otomatik başka sandıklara toplama gibi eğer böyle birşey yaparsanız çok güzel birşey olabilir.Toplayıcı önerinizi discordda anlatırsanız eklemeye çalışırım. Güzel yorumunuz için teşekkürler <3
airbender#2917
Önerinizi bir sonraki güncellemede ekleyeceğim güzel öneriniz için çook teşekkür ederim <3Minyon da ki toplayıcı sistemi gibi birşey olsun bir yere ayarlansın sonra o toplayıcıda ayarlar olsun otomatik satma otomatik başka sandıklara toplama gibi eğer böyle birşey yaparsanız çok güzel birşey olabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!