Skript Paylaşımı Aether Spawner | En iddialı ücretsiz ChestSpawner!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 loop'dan daha sağlıklı olmuş, eline sağlık

Güzel bir skript olmuş fakat plugin tarafına yönelerek bu skriptini güncelleyebilirsen gerçekten daha sağlıklı olacaktır, ilginç bir spawner çeşidi. Başarılarının devamını diliyorum. :)

Güzel bir skript olmuş fakat plugin tarafına yönelerek bu skriptini güncelleyebilirsen gerçekten daha sağlıklı olacaktır, ilginç bir spawner çeşidi. Başarılarının devamını diliyorum. :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler, Skript kod yazma açısından biraz daha pratiğe kaçtığı için ona yönelmiştim, ilerleyen zamanda ufak bir eklenti sürprizi yapmak isterim <3

Güzel düşünülmüş, harika fikir.
Kod da gayet iyi. Eline sağlık, başarılar dilerim.​

Birçok büyük sunucuda eklenti halini görüyordum, ücretsiz skript halini paylaşmanız gayet hoş geliştirilebilir başarılar.

Çok güzel olmuş birde bunun yanına toplayıcı olsa mükemmel olabilirdi. Ellerinize sağlık.

Çok güzel olmuş birde bunun yanına toplayıcı olsa mükemmel olabilirdi. Ellerinize sağlık.
Toplayıcı önerinizi discordda anlatırsanız eklemeye çalışırım. Güzel yorumunuz için teşekkürler <3

Toplayıcı önerinizi discordda anlatırsanız eklemeye çalışırım. Güzel yorumunuz için teşekkürler <3
Minyon da ki toplayıcı sistemi gibi birşey olsun bir yere ayarlansın sonra o toplayıcıda ayarlar olsun otomatik satma otomatik başka sandıklara toplama gibi eğer böyle birşey yaparsanız çok güzel birşey olabilir.

Minyon da ki toplayıcı sistemi gibi birşey olsun bir yere ayarlansın sonra o toplayıcıda ayarlar olsun otomatik satma otomatik başka sandıklara toplama gibi eğer böyle birşey yaparsanız çok güzel birşey olabilir.
Önerinizi bir sonraki güncellemede ekleyeceğim güzel öneriniz için çook teşekkür ederim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl