Aeseria Satış Platformu | Küfür ve hakarette bulunan kişiye yasal işlemler başlatıyoruz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aeseria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aeseria

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
165

Discord:

Aeseria#9704

Merhaba, MC-TR Üyeleri

"Discord" adlı uygulama üzerinden küfür ve hakaret ederek müşteri olduğunu ve spamda bulunurak Haklı taraf olduğunu iddia eden kullanıcıya Aeseria Yönetim Kurulu olarak yasal işlemlerin başlatılmasını uygun görüyoruz. En kısa sürede yasal işlemlerin başlatılıp silinme vb. durumlar olmaması için discord tarafından veri kayıtlarının kopyaları istenecektir. Yerel adresleri üzerinden kullanıcıya erişerek karşı tarafın kendi savunmasını hazırlayıp yasal işlemler sonucunda açılıcak olan davamıza karşılık vermesini bekliyoruz..

Küfür ve hakarette bulunduğuna dair görüntüler!

kanıt2.PNG

Yasal işlemleri Aeseria Yönetim Kurulu toplandıktan sonra bu konu üzerinden yoğun bir çalışmak başlatılıcaktır.
Hakarette ve küfürde bulunan kullanıcının davamıza savunma vs. beklemekteyiz.

İYİ GÜNLER, DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yapılan saygısızlık, terbiyesizlik.. Cezasınını çekmeli.

Küfürleri sansürlesen iyi olur uyarı yiyebilirsin!

Öncelikle yapılan şeyi doğrulamıyorum. Ancak şunu da bilmelisiniz ki zaten yasal olmayan bir şekilde satış yapıyorsunuz. Hiçbir şekilde ne vergi levhanız ne de başka bir şeyiniz var. Ki bu durum hemen hemen bütün onaylı satıcılarda aynı. Bunun üstüne kaldı ki bir de kurumsallaşmış gibi Aeseria Yönetim Kurulu ya da bunun daha amatörcesi Aeseria Kuruluş Yönetimi diye adlandırmışsınız.
Bunun yanında hiçbir şekilde hiçbir yerden hiçbir şey talep edemezsiniz. Bu yapıcaz demeye çalıştığınız şey sosyal medyadaki hakaret içeren yorumları sildirmeye çalışmak gibi. Boşuna çabalarsınız hatta belki maddi / manevi tazminat davası açsanız bile bunun altından kalkabilecek misiniz? Bildiğim kadarıyla bu tarz şahsi davalarda avukat ücreti sizlerce ödenir. Tabi yanlışım varsa düzeltin. Size tavsiyem bunlar varken bile işinize odaklanın. İşinizle cevap verin. Son zamanlarda forumda da pek düzgün izlenim bıraktığınızı düşünmüyorum. İyi günler.

Her türlü hakaret karşılığını bulur.

Bir kere banada böyle yaptılar gittiler devlet adına hesap açtılar beni hale tehdit etmeye devam etti polise verildi ama hale bi cevap gelmedi hiç bir zaman kendinizi küçük düşürmeyin

-
Aeseria Yönetim Kurulu vergi levhası nerede acaba. Boea insanlara yaptığı davranışlardan bende EmirTR'yi diğer adı ile kınıyorum, fakat bulunduğun ortam Sanal bir ortamdır. Sana veya şahsına her küfür eden bireye dava açarsan unutma cebin sökülür...

-
Aeseria Yönetim Kurulu vergi levhası nerede acaba. Boea insanlara yaptığı davranışlardan bende EmirTR'yi diğer adı ile kınıyorum, fakat bulunduğun ortam Sanal bir ortamdır. Sana veya şahsına her küfür eden bireye dava açarsan unutma cebin sökülür...
Boea ve EmirTR aynı kişi olduğunu biliyorum. Kendisinin daha öncede uygulamış olduğu tüm dolandırıcılık suçlarıyla beraber çok büyük bir kayaya toslamış bulunuyor kendisini piyasadan silinip gittiği halde hala gereksiz işler yapmakta.

Boea ve EmirTR aynı kişi olduğunu biliyorum. Kendisinin daha öncede uygulamış olduğu tüm dolandırıcılık suçlarıyla beraber çok büyük bir kayaya toslamış bulunuyor kendisini piyasadan silinip gittiği halde hala gereksiz işler yapmakta.
evet emir ve boea adlı kişiler aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl