İnceleme Adachi to Shimamura Özet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MounTR

Ziyaretçi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Spor salonunun ikinci katı—her zaman buluştuğumuz yer burasıydı. Ders zamanıydı, ama tabii ki, böyle bir yerde sürekli ders işlenmiyordu. İşte burası Shimamura ile arkadaş olduğum yerdi. Birlikte takıldık—televizyon programları ve yemek pişirme hakkında konuştuk, tenis oynadık... Arkadaşlığımızı derinleştirdiğimiz yer burasıydı. Başımı duvara yaslayarak, hafifçe iç geçirdim. Bu his de neydi? Dün, Shimamura'yla öpüştüğümü hayal etmiştim. Öyle olduğumdan değil. Eminim Shimamura da değildir. Kendimi tekrar etmeye bile değecek bir şey değil, ama gerçekten, öyle değil. Sadece, "arkadaş" kelimesini duyduğunda, herkesten önce beni düşünmesini istiyorum. Hepsi bu kadar.

Yuri türünü pek sevmesemde bununla başlayabilirim gibi konusu ilgimi çekti.

Shoujo ai animeleri çok severim ve sürekli izlerim de. Bu anime çizimleriyle beni alıp götürse de hikaye olarak beni hiç tatmin etmedi. Bir süre sonra hikaye ilerlemiyor ve gerçekten çok sıkılıyorsunuz. Anime de zaten yarım olarak bitti. Çok zor izledim ve normalde yarım biten animelerimin mangalarını okurum. Bu animenin mangasını okumadım, aklıma bile gelmedi. Bu animeyi çok sevemedim. Shoujo ai izlemek istiyorsanız Yagate Kimi ni Naru animesini çok öneririm. Çok tatlı ve eğlenceli bir anime. Animesi yarıda kalıyor ama mangasını okuyarak devamını öğrenebilirsiniz. Animesini ve mangasını 1 günde bitirdim. Çok eğlenerek izlemiştim. Tavsiye ederim... <3

anime mi çizgi film çizgi film mi anime

Yazdığın bilgiler için teşekkür ederim, listeme bir anime daha eklenmiş oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl