Ada OPSKYBLOCK 1.8.8 SPİGOT!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 26Asrın123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

26Asrın123

CandySky.Keyubu.Com
Elmaslar
13
Arkadaşlar benim op skyblock sunucum var şuanda bakımda açılacak ve oyuncular için böyle güzel bir ada istiyorum demir splerini hemen koyabilecek bir ada istiyorum elinizde varsa verebilirimisiniz 1.8.8 spigot olursa sevinirim.

Schematics ile yapabilirsin.World editle bir yer seç. //copy > //schematic save [schemismi] örnek island.schematic veya sizi şu konuya alalım.Tıkla ve git.
Veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
siteden istediğini indirip kullanabilirsin.

Schematics ile yapabilirsin.World editle bir yer seç. //copy > //schematic save [schemismi] örnek island.schematic veya sizi şu konuya alalım.Tıkla ve git.
Veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tamamdır aga
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Veya
aga ben yapamadım sen servere gelip yapsan ? ***

Moderatör tarafından düzenlendi:
tamamdır aga
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

aga ben yapamadım sen servere gelip yapsan ? ***
ip vermek yasak yapamadıysan önce deneyip seçersin dostum.
şuan sorunun çözülmüş görünmekte.
ayrıca schematici kaydetmek için @Alpho323 verdiği işlemden başka bir şey daha yapman gerek fakat sorunun çözülmüş olarak gözüküyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl