Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim op skyblock sunucum var şuanda bakımda açılacak ve oyuncular için böyle güzel bir ada istiyorum demir splerini hemen koyabilecek bir ada istiyorum elinizde varsa verebilirimisiniz 1.8.8 spigot olursa sevinirim.
Schematics ile yapabilirsin.World editle bir yer seç. //copy > //schematic save [schemismi] örnek island.schematic veya sizi şu konuya alalım.Tıkla ve git.
Veya
Schematics ile yapabilirsin.World editle bir yer seç. //copy > //schematic save [schemismi] örnek island.schematic veya sizi şu konuya alalım.Tıkla ve git.
Veya
Veya
ip vermek yasak yapamadıysan önce deneyip seçersin dostum.
şuan sorunun çözülmüş görünmekte.
ayrıca schematici kaydetmek için @Alpho323 verdiği işlemden başka bir şey daha yapman gerek fakat sorunun çözülmüş olarak gözüküyor :)