ardaKol984
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 221
Hocam Biraz Bekleyin İnternette Bi Araştıyayım bı sny Bu arada o ayarı yapınca asadmin reload yazdınız değilmiolmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
Hocam Biraz Bekleyin İnternette Bi Araştıyayım bı sny Bu arada o ayarı yapınca asadmin reload yazdınız değilmiolmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
ben bulamadım orasını k.b reiz : )) orası beni aşar @EmirReizTR Knk gelde bi yardım etolmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
Hocam Ben Bi Arkadaşımın Sayesinde Öğrendim configten reset inventory yi bulun onu false yapın ve asadmin reload çekinarkadaşlar bazı serverlerde görüdm ada açsak bile eşyalar gitmiyor
bilen varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum.
inş olr : )))Hocam Ben Bi Arkadaşımın Sayesinde Öğrendim configten reset inventory yi bulun onu false yapın ve asadmin reload çekin
Olur Olur :D[DOUBLEPOST=1504990707,1504990578][/DOUBLEPOST]@ThisSinga Oldumu Kardeşiminş olr : )))
MaskeliPeder#8352
Hocam Cidden teşekkür ederim sorunum çözüldü senin sayende senide gece gece uğraştırdık ama k.bHocam Ben Bi Arkadaşımın Sayesinde Öğrendim configten reset inventory yi bulun onu false yapın ve asadmin reload çekin
Yok Öenmli Değil BirilerineYardım Etmek Hoşuma Gidiyor :)[DOUBLEPOST=1504990885,1504990827][/DOUBLEPOST]@Murat1618 Eyw Kardeşim :)olmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
Hocam Cidden teşekkür ederim sorunum çözüldü senin sayende senide gece gece uğraştırdık ama k.b
ASkyblock kullanıyorsan illaki ayarlarında öyle bir şey mevcutdur.olmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
Hocam Cidden teşekkür ederim sorunum çözüldü senin sayende senide gece gece uğraştırdık ama k.b
MaskeliPeder#8352
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!