Çözüldü Ada açınca eşyaların gitmesini engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bazı serverlerde görüdm ada açsak bile eşyalar gitmiyor
bilen varsa söyleyebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum.
Hocam Ben Bi Arkadaşımın Sayesinde Öğrendim configten reset inventory yi bulun onu false yapın ve asadmin reload çekin

olmadı beyler :/ hala gidiyor eşyalar
Hocam Ben Bi Arkadaşımın Sayesinde Öğrendim configten reset inventory yi bulun onu false yapın ve asadmin reload çekin
Hocam Cidden teşekkür ederim sorunum çözüldü senin sayende senide gece gece uğraştırdık ama k.b

Hocam Cidden teşekkür ederim sorunum çözüldü senin sayende senide gece gece uğraştırdık ama k.b
Yok Öenmli Değil BirilerineYardım Etmek Hoşuma Gidiyor :)[DOUBLEPOST=1504990885,1504990827][/DOUBLEPOST]@Murat1618 Eyw Kardeşim :)

Cevaplamışlar Bile :D

Skript'e gerek yok. Ayarladan yapabilirsin.

ASkyblock kullanıyorsan illaki ayarlarında öyle bir şey mevcutdur.

arkadaşlar sorun çözülmüştür kitleyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1505018984,1505018931][/DOUBLEPOST]arkadaşlar sorun çözülmüştür kitleyebilirsiniz.

çözümü basit
FTP ye gir
plugins > ASkyBlock > config.yml
burada bunları bul
# Reset inventory - if true, the player's inventory will be cleared when they start
# or restart and island. Default is true.
# Note: if you have MultiInv running or a similar inventory control plugin, that
# plugin may still reset the inventory when the world changes.
resetinventory: true < false yap
böyle olunca item gitmez diye düşünüyorum. en yakın zamanda deneyeceğim[DOUBLEPOST=1505029478,1505028819][/DOUBLEPOST]çözümü basit
FTP ye gir
plugins > ASkyBlock > config.yml
burada bunları bul
# Reset inventory - if true, the player's inventory will be cleared when they start
# or restart and island. Default is true.
# Note: if you have MultiInv running or a similar inventory control plugin, that
# plugin may still reset the inventory when the world changes.
resetinventory: true < false yap
böyle olunca item gitmez diye düşünüyorum. en yakın zamanda deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl