Bulundu Açılacak Olan Sunucu İçin Geliştirici Ortak Aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar, ben Yusuf. İleri ki safhalarda açacağımız genel bir Minecraft sunucu projesi için kendinden emin pluginden anlayan, kodlama yapabilen ve skript gibi eklentilerden iyice anlayan kişi aramaktayız. Yetkili alımını yapacağımız bu rütbenin sahibi olacak arkadaş bir nevi bizlere ortak olacak ve sunucunun gelirinden belli bir meblağ ona aktarılacaktır. Alım için başvuracak arkadaşların dikkat etmesi gerekilen durumları aşağıda belirtiyorum.​

< Başvurmadan önce >

➸ Gününün büyük bölümünde aktif olmalıdır, çünkü gerekli her anda bizlere veya sunucuya destek çıkabilmelidir.
➸ Bizlerle çalışacak arkadaş kendi işlerine özelden devam edebilir bu işleri bizleri hiçbir şekilde engellemeyecek şekilde sürdürmelidir.
➸ Plugin, kodlama ve skript konularında en az %80-90 arası bilgi sahibi olması gerekmektedir.
➸ Kendisine verilecek görevleri hakkı ile yapacak ve aklının en ücra köşesinde bile kandırmak, aldatmak ve bu durumlara meyilli olmak yatmamalıdır.
➸ Kişilerin yaşları önemli değildir, lakin davranışları çok çocukça bulunursa ekibe alım gerçekleşmeyebilir.

< Başvuru formu >

➸İsim:
➸Soy isim:
➸Yaş:
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz:
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?:
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz?

< İletişim adreslerimiz >

➸Discord: IYusuf_DemirI#4555
➸Skype: live:iyusuf_demiri

Başarılar, güzel bir sunucu bekliyoruz.

Son düzenleme:
➸İsim: Hamza
➸Soy isim: SAYAR
➸Yaş:12
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: Pluginlerin %90 nını bılıyorum Skriptte ise o kadar bir bilgim yok fakat bi lapisi %10 şansla elmas vermesi vs. yapabılırim ve daha bir çok şeyi bununda %60 bilgim var
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?: Evet Aktifligim günde 4 saati aşıyor (işim ıkmadıgı surece)
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? evet güveniyorum

Sen yaparsın'da sunucu kötümü olur be.Merakla bekliyorum

➸İsim:Kaan
➸Soy isim:Yaşar
➸Yaş:14
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz:Pluginlerin %95 ini biliyorum Kendi yazdığım skript lerde var Komutlardan anlıyorum
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?:Evet eminim Günde 4-6 saat aktifliğim var
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? Söz veremem ama yapmaya çalışacağım

➸İsim:Salih
➸Soy isim:AĞCA
➸Yaş:14
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: %92
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?: Evet 5-7 saatlik aktifliğim var
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? Denerim Tabiki

➸İsim: Vedat
➸Soy isim: Soyal
➸Yaş: 16
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: %70 azda hemen öğrenebilirim
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?: Evet yaklaşık 7 saat aktifim
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? Neden olmasın

➸İsim:Gökhan
➸Yaş:18
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: Sıfırdan belli başlı pluginleri yazacak kadar bilgim var onun dışında gereken pluginleri editleyebilirim.
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?:Hayır bu işi zevk için yapıyorum yardımcı olurum elbet ve ücret istemem ama gireceğim saatlere karışılmasını da istemem.
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz?Elimden geldiğince evet eğlence amaçlı plugin yazıyorum.
Dipnot: Eğer güven sorununuz varsa konuşa da biliriz.Ama dediğim gibi online olma durumuma karışılmasını istemem eğlenmek ana amacım bunun dışında gerçekten güzel pluginler sunabilirim elimden geldiğince.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hala bir yanıt gelmedi _ ?

Son düzenleme:
➸İsim: Melih
➸Soy isim: Çağlayan
➸Yaş: 16
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: Pluginlerden Çok İyi Anlarım,İstediğiniz Skripti Yazabilirim. Bilgi Düzeyim En Üst Seviyede.Test Edebilirsiniz.
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?: Evet, Sonuna Kadar.
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? Evet, Yapabilirim. Emin Olabilirsiniz.
NOT: Sabah 8-9'dan Gece 1-2'ye Kadar Aktifim : )

İsim: Söyleyemem
➸Soy isim: Söyleyemem
➸Yaş: 12
➸Plugin,kodlama,sk Bilgi düzeyiniz: Plugin %90 kodlama -sk %5
➸Uzun süreli çalışacağınıza emin misiniz?: Evet
➸Sizlerden istenilecek her türlü sistemi yapabilir misiniz? Çoğu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl