Çözüldü (ACİL)Yardim Edermisiniz Websend Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zdendon

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
BİLEN 1 KİŞİ BİLEMİ YOK ?
Bu youtubedeki websend ile ilgili baya bi videonun aynısını yaptım ama olmadı hep hata veriyor kendimde iyi kod yazıyorum ama bi türlü bunu çözemedim..

Bu arada serverim portlu adresler ana : 192.168.1.18
başkalarının girdiği ip : 78.175.82.73
port : 25565

Serverim SPİGOTTUR 1.8.X

Sürüm : Websend-2.5.4-SNAPSHOT

Kullandığım dosyalar:

Serverdeki Config :
Kod:
http://hastebin.com/mosimulisi.vala

Sitemdeki komut.php :
Kod:
http://hastebin.com/ihobewaxid.xml

Sitemdeki Websend.php :
Kod:
http://hastebin.com/hufudelaca.coffee

Sitemdeki minecraft.php :
Kod:
http://hastebin.com/doviqejexu.php

Sitemdeki minecraft.php ye girince :
Kod:
/Output/PrintToConsole:Error:Failed to retrieve JSON data!;/Output/PrintToConsole:No (enough) data provided.;
Şu tarz bi hata alıyorum

Sitem:

ilkoyuncu.minecrafttr.com/komut.php
ilkoyuncu.minecrafttr.com/minecraft.php
ilkoyuncu.minecrafttr.com/Websend.php

Yukardada sölediğim gibi bende cod yazıyorum fakat bu sorunu 1 haftadır çözemedim artık bittim ve forumlara danıştım uğraşırkende tüm yabancı forumları araştırdım ama çözümü yoktu neyle alakalı söylermisiniz
Kafayı yedim :kafaat:

Her türlü kod hakkında yardımınızı bekliyorum
Eğer yapamassanız teamweaver veriyim bağlanın çözmeye çalışın

Son düzenleme:
Galiba WebSend İçin Ayri Port Açmaniz Gerek

Deniyorum[DOUBLEPOST=1473676360,1473675823][/DOUBLEPOST]Gene olmadı şuan yaptığım olayı anlatıyım :
Serverimdeki configin içindeki portu 4443 yaptım
Sitemdeki Websend.php yi 4443 yaptım
4443 portunuda etkinleştirdim
Ama gene aynı hatayı verdi
BANA ÇALIŞAN(Hazır) WEBSEND PLUGİNİ VERİRMİSİNİZ ?
[DOUBLEPOST=1473677324][/DOUBLEPOST]Şuanda serverimin içerisindeki Websend klasörünün içindeki ayarları şu şekilde ayarladım :
Kod:
#Put your trusted domains in this file.
#Trusted domains can connect to websend via php->websend.
#Domains are allowed in either IP or hostname form.
#To allow everybody put trust_all
trust_all
http://ilkoyuncu.minecrafttr.com/Websend.php
#123.456.798.132
Ayarladıktan sonra reload atınca şu tarz bi hata geldi :
2123677e878e494ca96de86334758d61.png

Bu tarz yapmam gereken bişi varmı artık forumdan cevap gelmeyince ayarlarını biraz karıştırdım sanırım url yanlış verdim
[HASHTAG]#Trusted[/HASHTAG] domains can connect to websend via php->websend. Bu yazıyodu bende
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu yazdım yanlışmı yada doğrumu ? herhangi birşey olurmu ?

Bilmiyorum[DOUBLEPOST=1473677634,1473677593][/DOUBLEPOST]Ama Galiba Url Yanliş Verdin Ayarlari Sifirdan Tekrar Yap Notepad++ ile düzenle

BANA ÇALIŞAN(Hazır) WEBSEND PLUGİNİ VEREBİLİRMİSİNİZ ?
[DOUBLEPOST=1473677826,1473677661][/DOUBLEPOST]
Bilmiyorum[DOUBLEPOST=1473677634,1473677593][/DOUBLEPOST]Ama Galiba Url Yanliş Verdin Ayarlari Sifirdan Tekrar Yap Notepad++ ile düzenle
1 haftadır aynı hata ile uğraşıyorum çok fazla kez silip yeniden yükledim zaten notepad++ ve brackets ile düzenliyorum[DOUBLEPOST=1473677914][/DOUBLEPOST]Gene denerim ama bana hazır dosya verirmisinin ? elimdeki kullandığımda hazır ama belki yanlıştır sizde çalışan veya çalıştığını bildiğiniz varsa verirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1473678568][/DOUBLEPOST]
69b383f6238d4dac847ca48c4f3a3e77.png

SERVER 1.8 VE BEN ŞUAN GAME VERSİON CB 1.7.9-R0.1 BUNU KULLANIYORUM GAME VERSİON 1.9 MU KULLANMAM GEREK ?
SORUN BUNLA ALAKALI OLABİLİRMİ ?
Bİ KONUDADA
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BELİRTİLDİĞİ ÜZERE 1.9 KULLAN DENİLİYOR OLURMU ?​

Son düzenleme:

BURDAKİNİN AYNI DOSYALARIN HATTA ÜŞENMEDİM GİTTİM XAMP SERVER İNDİRDİM

SERVERİ 1.7.5 YAPTIM BUKKİT YAPTIM AMA SANIRIM BU XAMP PROGRAMIYLA İLGİLİ

XAMP KURUNCA DİREK LOCALHOSTTAN HER KOMUT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

SORUNUN TAM NEDENİ SANIRIM ŞU :

websend klasörü (server içindeki) oraya sanırım url eklemek lazım onu deniyeceğim çünkü url yazmayınca sanırım xamp ile direk localhosttan aldı bunu düşünüyorum

ŞUANDA HALA ÇÖZEMEDİM LÜTFEN YARDIM EDİNİZ..

websend çok kullanışlı ve pek çok eklentiye gerek kalmadan sunucunu düzenleyebilirsin. ama risklidir.bir kullanıcı kullandığın pluginlerde websend görürse port taraması yapabilir.ve sunucuna açık porttan komut gönderebilir.parola korumalı bir websend o ben çalıştıramamıştım ama sana başka bi eklenti tavsiye edebilirim. adı HTTPConsole
parola korumalı değil ama config yml dosyasında white-black-list-order: Allow yap. ve hangi ip den web sendleri kabul edecek ayarla.

locale server kuracaksan modemden port yönlendirmesi yapmalısın.yoksa websend alınamaz.gönderilemez.

Son düzenleme:
Sunucunuza Uyumlu Web Send'i Kurun Olmazsa Sunucunuzu Web Send'e Uyumlu Hale Getirin

Sunucunuza Uyumlu Web Send'i Kurun Olmazsa Sunucunuzu Web Send'e Uyumlu Hale Getirin

Sunucumu nasıl WebSend ile uyumlu hale getiricem ?

Sunucum : 1.8 Spigot
Kullanılan websend sürümü : Son sürüm
Youtubedeki websend ile alakalılar genelde localhosttan ama ben siteden istiyorum
config dosyasında url var orayamı yazıcaz yoksa başkamı ben o bölümü anladım yoksa komutun çalışması lazım
Kullandığınız varsa verirmisiniz ? -örnek olarak
Yada detaylı yardımcı olurmusunuz ??[DOUBLEPOST=1473784303,1473784174][/DOUBLEPOST]
PLUGİN LİSTEM
e9063f677f1e41cea8885853686bf0d6.png
[DOUBLEPOST=1473784372][/DOUBLEPOST]
Plugin listesini atma sebebim çakışan plugin varmı diye​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl